Naminiai skanūs Beatos mini čeburekai su mėsa

2018-09-29 Autorius Baltoje lėkštėje

Naminiai skanūs Beatos mini čeburekai su mėsa
Aš tokius čeburekus su mėsa pagal Beatą gaminu ganėtinai dažnai, dalį užšaldau, idealiai tinka, kai šaldytuvas yra tuščias, arba kai gaminti nėra noro ar laiko.

Iš nurodytų ingredientų kiekių man šį kartą gavosi 29 mini čeburekai.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

     Įdarui:
    • malta mėsa: 500 gramų (įprasta naudoju kiaulieną)
    • virintas vanduo: 300 mililitrų
    • druska
    • pipirai (arba mėsos prieskoniai)
     Tešlai:
    • kiaušiniai: 2
    • druska: trečdalio arbatinio šaukštelio
    • pienas: 500 mililitrų
    • sviestas: 1 valgomojo šaukšto
    • miltai: ~1 kilogramo

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių į pasirinktą faršą sudėkite prieskonius bei įpilkite vandens. Viską gerai išmaišykite bei palikite pastovėti, kol darysite tešlą.
  2. 2. Tada išplakite kiaušinius, įdėkite druskos. Pieną užvirinkite, įdėkite sviestą bei jį ištirpinkite, palikite atvėsti. Įpilkite į kiaušinius bei išmaišykite.
  3. Reklama
  4. 3. Dėkite po truputį miltus. Minkykite kol tešla nustos lipti prie rankų. Imkite dalį tešlos bei kočiokite apvalų blyną.
  5. 4. Tešlą kočiokite plonai, bet kad nebūtų permatoma.
  6. 5. Tuomet išpjaukite norimo dydžio apskritimus, ant jų dėliokite mėsą. Šonus su šakute gerai suspauskite.
  7. skanūs beatos mini čeburekai su mėsa
  8. 6. Po to čeburekus kepkite įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Mėgaukitės!
  9. naminiai skanūs Beatos mini čeburekai su malta mėsa

Laimutė Januškienė

Ačiū už receptą . Man reikia pabandyti. 👍 👏 😆
Atsakyti

Simona

Kiek laiko kepti?
Atsakyti

Inga

Kepti kol paruduos plutelė, apversti į kitą pusę ir vėl kol paruduos. Tik, nesudeginti. Ir skanaus.
Klasikiniai lietuviški šaltibarščiai su bulvėmis
(24)
Šviežių bulvių cepelinai
(13)