Su šeima stengiamės valgyti kaip įmanoma daugiau daržovių. Toks nusiteikimas pas mus galioja ne tik vasarą, bet ir visus metus. Galiu tik pasakyti, kad nebijokite su jomis eksperimentuoti ir jos niekada neatsibos. Svarbu, jas ruošti kuo skirtingiau (na bent jau mūsų šeimoje, tai labai pasiteisino).
Galiu prisipažinti, kad Briuselio kopūstai tikrai nėra ta daržovė, kuri pas mus virtuvėje atsirastų dažnai, net galėčiau sakyti, kad labai retai. Iki šiol buvau gaminusi vos keletą kartų su jais. Kodėl? Net nežinau. Gal senas įsitikinimas, kad Briuselio kopūstai yra nelabai skanūs? Net nesu tikra, iš kur jis atsirado. Aš šį kartą rinkausi šviežius kopūstus, ne šaldytus ir galiu pasakyti, kad skanumėlis buvo didelis. Dabar esu tikra, kad jie mano virtuvėje atsiras daug dažniau, rekomenduoju ir Jums.
Šį kartą keptus briuselio kopūstus su šonine aš pati valgiau tiesiog vienus, o šeima pasirinko kaip
garnyrą prie pietų
kepsnio. O kaip Jūs ruošiate briuselio kopūstus? Man dabar labai įdomu sužinoti naujų ir labai gerų receptų? Pasidalinkite komentaruose.