Vištienos filė su vyno balto sauso vyno-grietinėlės padažu ir vynuogėmis

2024-04-17 Autorius WorldRecipes.lt

Vištienos filė su vyno balto sauso vyno-grietinėlės padažu ir vynuogėmis
Šis receptas skirtas tiems, kas ieško naujų ir pikantiškų skonių, kaip būtų galima paruošti vištieną. Pats balto sauso vyno ir grietinėlės padažas iš savęs be galo skanus ir itin tinka prie vištienos. Tačiau dėl vynuogių, mes šeimoje pasiskirstėme į dvi stovyklas. Man jos čia labai tiko ir patiko, o vyras visas jas išrinko ir sakė, kad užtenka tik padažo. Tad šį patiekalą galima ruošti dvejopai - tiek su vynuogėmis, tiek be jų. Ir tik išmėginę su jomis, suprasite ar jos čia jums tinka. Užgarantuoti negaliu. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • vištienos filė: 4
    • sviestas: 80 gramų
    • vištienos prieskoniai
    • žaliosios vynuogės
    • grietinėlė: 160 mililitrų (riebesnė)
    • baltas sausas vynas: 160 mililitrų
    • paskrudinti kedro riešutai (nėra būtina)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištienos filė įtriname su prieskoniais bei iškepame iš abiejų pusių keptuvėje su sviestu.
  2. 2. Tada sudedame pusiau perpjautas vynuoges (jei jos su kauliukais - juos pašaliname), supilame vyną bei porą minučių patroškiname.
  3. Reklama
  4. 3. Supilame grietinėlę bei dar patroškiname.
  5. 4. Prieš patiekdami apibarstome su kedro riešutais. Skanaujame!