Aš tiesiog paėmiau skardinę žirnelių, 1 kiaušinį ir tai, ką paruošiau, prisiminsite visam laikui

Aš tiesiog paėmiau skardinę žirnelių, 1 kiaušinį ir tai, ką paruošiau, prisiminsite visam laikui
Originalius konservuotus žirnių blynus galima patiekti pusryčiams, pietums, užkandžiams ir pasiimti su savimi į iškylą.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • konservuotų žirnių (ir skystų), 1 skardinė;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • miltų, apie 200 g;
  • druska.
Reklama
Gaminimo procesas

Supilkite skystį iš žirnių į indą ir sumaišykite su kiaušiniu.

Pagal skonį druskos ir pridėti žirnių, sumaišykite.

Persijokite miltus ir į masę supilkite porcijas.

Tešla turi būti tiršta, pavyzdžiui, blynas, todėl jums gali prireikti šiek tiek daugiau miltų arba mažiau miltų.

Palikite tešlą 5 minutėms.
Reklama
Mes pašildome augalinį aliejų ir paskleidžiame jį šaukštu tešlos.

Kepkite ant silpnos ugnies iš abiejų pusių, kol pagels.

Aš jį ištepiau popieriniais rankšluosčiais, kad pašalintų aliejaus perteklių.

Aš tokius „blynelius“ patiekiu su grietine, sumaišyta su smulkintais krapais, įvairiais padažais.

Suvalgai akimirksniu. Skanumėlis per 10 minučių, ir jo visada būną per mažai


Aš tiesiog paėmiau skardinę žirnelių, 1 kiaušinį ir tai, ką paruošiau, prisiminsite visam laikui

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– 100 ml kefyro;

– kiaušinis, 1 vnt;
– druska pagal skonį;
– soda, 0,5 šaukštelio;

– žalieji svogūnai, 1 kekė;
– sūris, 50 g;
– miltai, 200 – 250 g.
Reklama
Gaminimo procesas

Smulkiai supjaustykite svogūną, įtrinkite sūrį rupia tarka.

Kefyrą ar jogurtą sumaišykite su druska ir soda, kiaušiniu ir suberkite miltus, išminkykite.

Įpilkite svogūno ir sūrį, sumaišykite iki vientisos masės ir minkykite minkštą tešlą.

Mes jį paskleidžiame ant stalo, pabarstę miltais, šiek tiek minkykite ir rankomis paverskite pyragą, padalykite į 8 dalis – trikampius.
Reklama
Mes pašildome daug augalinio aliejaus ir įdėkite trikampius į keptuvę, kepkite iš abiejų pusių.

Mes paskirstome jį ant popierinių rankšluosčių, tada padėkite ant indo.

Patarimas : jei norite, galite pabarstyti paruoštas tortilijas su smulkintu česnaku ir krapais arba pagaminti grietinės padažą: sumaišykite grietinę (jogurtą, majonezą) su smulkintu česnaku, krapais, petražolėmis, pipirais, paprika.

Aš jums pasakysiu, kaip aš ruošiu labai sultingus ir purius kotletus: į faršą dedu visai kitą ingredientą, o ne duoną ir batoną


Aš tiesiog paėmiau skardinę žirnelių, 1 kiaušinį ir tai, ką paruošiau, prisiminsite visam laikui

Bet kuri šeimininkė žino, kaip paruošti skanius naminius kotletus! 

Ir aš manau, kad kiekvienas turi savo patikrintą „laiko“ receptą.

Šiandien skubu pasidalinti su jumis vienu mėgstamiausių kotletų gaminimo būdų. 

Koks jo ypatumas? Vietoj tradicinio kepalo ar piene mirkytos duonos į faršą dedu visai kitą ingredientą … 

Jo dėka kotletai puikiai išlaiko formą, pasirodo elastingi, tačiau labai sultingi ir apetiški.
Reklama
Tuo pačiu metu, kai kepu, aš nenaudoju duonos, o kotletai yra padengti gražia pluta. 

Siūlau pabandyti išvirti tokius kotletus pagal mano receptą – patikinu, jie tikrai labai skanūs!

Sudedamosios dalys sultingiausiems kotletams gaminti:
  • Malta mėsa – 600-700 g
  • Svogūnai – 1-2 vnt.
  • Manų kruopos – 3 šaukštai. l.
  • Druska – nepilna 1 arbat. tiksliau pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai – 1-2 žiupsneliai
  • Vištienos kiaušinis – 1 vnt. (didelis)
  • Šviežios arba džiovintos žolelės – pagal skonį
  • Pagardai kotletams ar mėgstamiems prieskoniams – pagal skonį
  • Augalinis aliejus – kepimui.

Pradėkime gaminti …
Jei jūsų malta mėsa užšaldyta, žinoma, mes ją išimame iš šaldiklio ir atitirpiname! 

Žinoma, su šviežiai suvyniota malta mėsa tokios procedūros nereikės …

Nulupkite svogūnus dedant į maltą mėsą ir supjaustykite savavališkai dideliais ketvirčiais. 

Įdėkite susmulkintą svogūną į dubenį arba maišytuvo dubenį (priklausomai nuo to, kokį maišytuvą turite), ir čia pertraukite kiaušinį.

Aš tiesiog paėmiau skardinę žirnelių, 1 kiaušinį ir tai, ką paruošiau, prisiminsite visam laikui

Reklama


Mes viską perforuojame maišytuvu į košelę.

Jei neturite maišytuvo , svogūną galima smulkiai supjaustyti arba sumalti (ir tai būtų gerai, jei tai padarytumėte per smulkų grotelę), ir kiaušinį plakite plakikliu iki purumo ir viską išmaišykite.
Reklama
Tada į svogūnų košę įpilkite manų kruopos, sumaišykite ir leiskite šiai masei šiek tiek pastovėti,  reikia palaukti, kol manų kruopos išbrinks.

Pakankamai išbrinkus manų kruopas, įberkite smulkiai supjaustytų žolelių (galite naudoti ir džiovintas žoleles), druskos, pipirų ir kitų prieskonių pagal skonį. 

Aš labai mėgstu įdėti džiovinto česnako, bet taip pat galite pasiimti paruoštą mišinį kotletams gaminti.
Reklama
O dabar dedame faršą. Šį kartą aš darau kotletus iš sumaišytos maltos kiaulienos ir jautienos. Bet taip pat skanu iš vištienos (kuri riebesnė – nuo šlaunų, o ne iš filė) ir iš kalakutienos.

Apskritai pasiimkite bet kokią maltą mėsą pagal savo skonį …
Reklama
Kruopščiai viską sumaišykite. Malta mėsa pasirodo esanti erdvi ir švelni.

Dabar supilkite augalinį aliejų į keptuvę, pašildykite ant vidutinės ugnies. 

Tuo tarpu, kol aliejus šyla, žinoma, formuojame kotletus. 

Įdėkite gatavus kotletus į karštą aliejų ir kepkite 3-4 minutes iš kiekvienos pusės, kol pagels.

Tai dar ne viskas, perskaitykite iki galo  ↓↓↓ Kitas yra svarbus dalykas!

Aš tiesiog paėmiau skardinę žirnelių, 1 kiaušinį ir tai, ką paruošiau, prisiminsite visam laikui
Reklama

Aš tiesiog paėmiau skardinę žirnelių, 1 kiaušinį ir tai, ką paruošiau, prisiminsite visam laikui

Kai visi kotletai apkeps, įdėkite juos į keptuvę, žinoma, išplaudami … 

Jei yra antroji švari keptuvė, galite ją pasiimti! Į keptuvę supilkite maždaug pusę stiklinės vandens (100 ml) ir padėkite ant silpnos ugnies. 

Uždenkite dangčiu ir 7-10 minučių garinkite kotletus.

Tokie kotletai pasirodo beprotiškai sultingi ir švelnūs. O kokį garnyrą patiekti su tokiais kotletais, nuspręskite patys …

Kepkite, bandykite, Gero apetito!

Aš tiesiog suvynioju faršą su bet kokiu įdaru į sviestinį popierių ir kepu keptuvėje be aliejaus per 15 minučių


Aš tiesiog paėmiau skardinę žirnelių, 1 kiaušinį ir tai, ką paruošiau, prisiminsite visam laikui

Skanus patiekalas, kuris nėra visiškai riebus ir gaminamas be daugybės purslų visoje virtuvėje. 

Olin iš paprasčiausių ir praktiškiausių receptų ruošiant mėsos patiekalus.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • maltos mėsos, 600 g;
  • sūrio, 90 g;
  • žalumynai pagal skonį, geras krūva;
  • avižiniai dribsniai, 20 g;
  • pieno, 40 g;
  • druska, pipirai, prieskoniai, aromatinės žolelės.
Reklama
Gaminimo procesas

Pieną įkaitiname iki karštos būsenos ir užpilame avižinius dribsnius. 

10 minučių išbrinkti.

Patarimas: jei nemėgstate avižinių dribsnių, pakeiskite juos manų kruopomis. 

Taip pat galite pasiimti faršo pagal savo skonį.

Faršą pagardinkite druska ir pipirais. 

Prieskoniai ir aromatinės žolelės, šviežios žolelės. 

Suberiu išbrinkusius avižinius dribsnius ir išmaišau.


Reklama
Maltą mėsą padalinkite į 3 dalis.

Mes paimame pergamentą 3 lapų kiekiu.

Įdėkite dalį maltos mėsos ant pergamento stačiakampio formos, ant viršaus uždėkite bet kokį skonį. 

Imu virtus kiaušinius ir žoleles, sūrį.


Reklama
Faršą suvyniojame ritinio pavidalu ir suvyniojame pergamentu. 

Mes užfiksuojame kraštus.

Reklama
Mes gaminame tris mėsos paplotėlius su skirtingais įdarais.

Įkaitinkite sausą keptuvę ir išdėliokite dešras, užpilkite verdančiu vandeniu ir uždenkite dangčiu.


Reklama
Troškinkite apie 7 minutes, apverskite ir virkite dar 8 minutes.
Tokios kvapnios dešros yra įdaryti suktinukai, puikus užkandis pietums ar vakarienei. 

Aš juos dažnai gaminu lauke iškylose, visiems svečiams tai patinka.

Vištos krūtinėlė! Dar vienas skanus ir paprastas receptas, tuo pačiu TOBULAS


Aš tiesiog paėmiau skardinę žirnelių, 1 kiaušinį ir tai, ką paruošiau, prisiminsite visam laikui

Vištienos mėsą galima virti įvairiais būdais.

 Siūlome dar vieną skanų ir paprastą receptą.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– vištienos krūtinėlė, 2 vnt;
– sūris, 150 g;
– česnakai, 2 – 3 skiltelės4

– krapai pagal skonį;
– pipirai ir druska, majonezas pagal skonį;
– daržovių aliejus.
Reklama
Gaminimo procesas

Mėsą supjaustykite gabaliukais ir gerai išplakite iš abiejų pusių.

Padažui pagal skonį sumaišykite smulkintus krapus, smulkintą česnaką ir smulkintas žoleles, druską ir pipirus.

Šiuo padažu sutepkite mėsą.

Trys sūriai ant rupios trintuvės ir pabarstykite karbonadu, uždenkite antrą karbonadą.
Reklama

Reklama
Formą patepkite sviestu, išdėliokite mėsą, viršų patepkite padažu ir pabarstykite sūriu. 

Uždenkite formą folija.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite 20 minučių.

Be sūrio, į karbonadus taip pat galite įdėti ananasų gabalėlių – tada mėsa bus dar sultingesnė ir aromatingesnė. Arba kepti grybai.

Tobulasis būdas: Vištienos šlaunelės su bulvėmis orkaitėje kaip restorane


Aš tiesiog paėmiau skardinę žirnelių, 1 kiaušinį ir tai, ką paruošiau, prisiminsite visam laikui

Šio recepto žievė yra padaže, kuris suteikia mėsai sultingumo ir pikantiškumo.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– vištienos šlaunelės, 5 vnt;
– bulvės, 1 kg;
– svogūnai, 2 vnt;

– česnakai, 1 galva;
– majonezas, 200 g;
– mėsos prieskoniai, 1 valgomasis šaukštas;

– karis, 1 arbatinis šaukštelis;
– druskos ir pipirų pagal skonį.
Reklama
Gaminimo procesas

Bulves supjaustykite gabaliukais, svogūną – pusžiedžiais.

Perduokite česnaką per presą ir sumaišykite su majonezu, prieskoniais, kariu ir kitais jūsų pasirinktais prieskoniais.

Į mėsą įberkite šiek tiek druskos, o didžiąją dalį padažo – į šlaunis, gerai išminkykite.

Į bulves ir svogūnus suberkite likusį padažą ir gerai išmaišykite.

Pirmiausia įdėkite bulves ir svogūnus į formą, o ant jų – šlaunis.
Reklama
Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių ir kepkite indą 1 valandą.


Ar turite vištienos krūtinėlės namuose? Geriau nei beliašai ir čeburekai: gyvenk, mokykis


Aš tiesiog paėmiau skardinę žirnelių, 1 kiaušinį ir tai, ką paruošiau, prisiminsite visam laikui

Skanus ir aromatingas patiekalas, pasirodo, tiesiog tobulas, nors jis ruošiamas iš sausai linkusios vištienos mėsos.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kiaušinis, 1 vnt;
  • vištienos krūtinėlė, 800 g;
  • svogūnas, 0,5;
  • majonezo ir miltų po 1 šaukštą;
  • druska, pipirai, prieskoniai;
  • augalinis aliejus, 3 šaukštai.
Reklama
Gaminimo procesas

Supjaustykite mėsą smulkiais gabalėliais.

Supjaustykite svogūną mažais kubeliais.

Sumaišykite svogūną su mėsa, pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais, majonezu ir suberkite miltus.

Minkykite masę iki vientisos masės.

Siunčiame porai valandų į šaldytuvą.

Įpilkite kiaušinį ir suminkykite.
Reklama
Kepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol pagels.

Tokius kapotus kotletus galima gaminti ne su miltais, o su krakmolu, pasirodo dar skaniau.

Galite įdėti daug svogūnų, taip pat nepamirškite apie gerą krapų ir petražolių kekę – žalumynai mėsą gerai prisotins, o kotletai – puikūs.

Puikiai dera su naminiais grietinės ir garstyčių padažais, adžika, įvairiais garnyrais ir salotomis.

Niekas netiki, kad gaminu be tešlos. Greitas ir skanus mėsos pyrago receptas


Aš tiesiog paėmiau skardinę žirnelių, 1 kiaušinį ir tai, ką paruošiau, prisiminsite visam laikui

Tokiam pyragui jums reikės įprasto kepalo, maltos mėsos ir keptuvės. 

Pasirodo, labai skanus pyragas, kuriam nereikia skirti daug laiko ir pastangų.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • balta duona arba kepalas;
  • faršo, 350 g;
  • svogūnas, 1 gabalas;
  • kiaušiniai, 4 vnt;
  • pieno, 250 ml;
  • mocarela sūris;
  • druska, pipirai, prieskoniai.
Reklama
Gaminimo procesas

Duoną ar kepalą supjaustykite griežinėliais, bet ne labai plonais.
Keptuvę patepkite gabalėliu sviesto.
Reklama
Kiekvieną kepalo gabalėlį suvilgome piene ir lygiu sluoksniu paskleidžiame keptuvėje.

Reklama
Supjaustykite svogūną mažais kubeliais.

Pagardinkite faršą svogūnais, druska ir pipirais, kitais prieskoniais pagal skonį.

Ant kiekvieno kepalo gabalėlio uždėkite faršo.

Reklama
Kiaušinius sumaišykite su druska ir plakite plakikliu iki vientisos masės, supilkite pieną ir išmaišykite.

Pieną ir kiaušinių padažą užpilkite ant keptuvės.


Reklama
Mes siunčiame į orkaitę ir kepame 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite dar 10 minučių.

Reklama
Tokį skanų ir aromatingą pyragą galima paruošti vos per 1 valandą svečių atvykimui. 

Kartais į faršą dedu grybų.


Vietoj kotletų ant šventinio stalo. Aš taip gaminu jau 20 metų. Skaniau aš dar nevalgiau


Aš tiesiog paėmiau skardinę žirnelių, 1 kiaušinį ir tai, ką paruošiau, prisiminsite visam laikui

Paprasta ir skani vakarienė iš įprasto produktų pasirinkimo. 

Medalionai iš maltos mėsos tinka net šventiniam stalui.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • maltos mėsos, 400 g;
  • svogūnas, 2 vnt;
  • morkos, 1 vnt;
  • bulvės, 400 g;
  • kukurūzų miltų, 1 valgomasis šaukštas;
  • druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;
  • sūrio, 100 g;
  • majonezo ir grietinės po 3 šaukštus
Reklama
Gaminimo procesas
Faršą pagardinkite druska ir prieskoniais.

Tris bulves ant trintuko ir druskos, palikite 10 minučių, tada išspauskite skysčio perteklių.

Į faršą suberkite kukurūzų miltus ir tarkuotą svogūną.

Antrą svogūną smulkiai supjaustykite.

Trys morkos.

Kepkite svogūnus su morkomis.

Reklama
Uždenkite kepimo skardą pergamentu ir išdėliokite didelius faršo paplotėlius.

Reklama
Ant kotletų dėkite tarkuotų bulvių, ant viršaus – troškintų daržovių.

Sumaišome majonezą ir grietinę, druską ir dedame prieskonius, pipirus.
Reklama
Šiuo padažu sutepkite kamino viršų.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 – 40 minučių.
Reklama
Ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio ir kepkite dar 10 minučių.
Tokie užkandžiai tinka prie įvairių garnyrų, šviežių daržovių salotų, skanių naminių padažų.

Vakarienės gaminimas viename patiekale! Paruošimui skiriu 10 minučių, visa kita atliks orkaitė


Aš tiesiog paėmiau skardinę žirnelių, 1 kiaušinį ir tai, ką paruošiau, prisiminsite visam laikui

Toks kvapnus ir skanus vištienos faršo ir ryškiai kreminio skonio bulvių pyragas gali būti ne tik kasdienis, bet ir šventinis patiekalas.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • bulvės, 900 g;
  • maltos vištienos, 750 g;
  • svogūnas, 3 vnt;
  • druska, pipirai, prieskoniai, sausas česnakas, 1 šaukštelis.

Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą :

  • grietinė, 200 g;
  • 100 ml vandens;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • druska, pipirai, prieskoniai, žolelės.
Reklama
Gaminimo procesas
Nulupkite bulves ir supjaustykite jas 5 mm storio griežinėliais.

Supjaustykite svogūną pusžiedžiais.

Imame faršą ar kalakutieną, pagardiname druska, pipirais, bet kokiais prieskoniais, smulkintomis žolelėmis, česnaku.

Norėdami pilti, paimkite grietinę arba grietinėlę su bet kokiu riebalų kiekiu, sumaišykite su vandeniu, kiaušiniais, druska, pipirais ir bet kokiais jūsų pasirinktais prieskoniais.

Patarimas : padažas turi būti visiškai lygus, todėl naudokite maišytuvą arba šluotelę.

Kepimo indą sutepkite augaliniu aliejumi.

Dalį faršo paskleidžiame dugnu tolygiai.

Reklama
Pusę svogūno paskleidžiame sutampančiais apskritimais.


Reklama
Mes taip pat paskleidžiame bulvių sutapimus, druską ir pipirus.
Pakartokite visus sluoksnius ir užpilkite padažu.
Reklama
Mes padengiame formą folija ir išsiunčiame į orkaitę, kurią pašildome iki 180 laipsnių.


Reklama
Mes kepame 40 minučių, tada nuimame foliją ir kepame dar 20 minučių, kol pagels.
Patiekdami galite patiekalą pabarstyti smulkintomis šviežiomis žolelėmis, rūkyta paprika.

Užpilu mėsos kukulius ryžiais keptuvėje. Ruošiu paprastą ir skanią vakarienę


Aš tiesiog paėmiau skardinę žirnelių, 1 kiaušinį ir tai, ką paruošiau, prisiminsite visam laikui

Tokią sočią ir skanią vakarienę iškepsite vienoje keptuvėje labai greitai ir vėliau nereikės plauti kalno indų. Galite pridėti arba pakeisti produktus mano recepte, kaip norite.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

maltos mėsos, 400 g;
ryžių, 200 g;
svogūnai, 200 g;

pomidorai, 250 g;
saldieji pipirai, 150 g;
salierai, 80 g;

karis, pusė šaukštelio;
druska, pipirai, žolelės, žalieji svogūnai, augalinis aliejus.
Reklama
Gaminimo procesas

Svogūnas – 1 gabalas, smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su malta mėsa. Druska ir pipirai pagal skonį, gerai sumaišykite.

Mėsos kukulių formavimas

Visas daržoves supjaustykite gabalėliais.
Reklama
Patarimas: jei nemėgstate salierų, galite jų praleisti, pridėti petražolių ir krapų, baziliko ar rozmarino.

Mes pašildome augalinį aliejų ir lengvai pakepiname svogūną, tada pridėkite papriką, salierą ir kepkite minutę, sumaišykite.

Suberkite pomidorus ir kepkite dar minutę.

Dabar tolygiai supilkite nuplautus ryžius ant mėsos kukulių, įpilkite skirtingo skonio prieskonių.
Užpilkite šaltu vandeniu tiek, kiek ryžiai šiek tiek pasidengia.
Uždenkite dangčiu, užvirkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 40 minučių.

Patarimas: kad ryžiai ir mėsos kukuliai gerai garuotų, paimkite dangtį be skylės arba uždenkite rankšluosčiu.

Nuimkite nuo viryklės, išmaišykite, vėl uždenkite ir palikite 10 minučių.
Reklama
Prieš patiekdami pabarstykite žolelėmis ir žaliais svogūnais.

Aš taip pat dedu česnako į faršą, o kartais į daržoves dedu šiek tiek aitriųjų pipirų, šviežių ar sausų, galite įdėti ir lauro lapų.

Užpilkite vištienos filė padažu ir pašaukite į orkaitę 30 minučių. Net sausa mėsa pradeda tirpti burnoje


Aš tiesiog paėmiau skardinę žirnelių, 1 kiaušinį ir tai, ką paruošiau, prisiminsite visam laikui

Visi žino, kad vištienos filė yra sausa ir neskanu, jei ji šiek tiek per daug apšviesta. 

Šis receptas man padeda visada gaminti minkštą ir sultingą patiekalą.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • vištienos filė, 2 vnt;
  • bet kokio riebumo grietinėlė, 100 ml;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • pomidoras, 1 vnt;
  • sūrio, 60 g;
  • Itališkos žolelės, druska, prieskoniai pagal skonį.
Reklama
Gaminimo procesas
Mėsą plauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais.

Supjaustykite gabalais ir įdėkite į indą.

Sumaišykite kiaušinius ir grietinėlę, visus prieskonius ir druską.

Patarimas : kremas tinka bet kokiam riebalų kiekiui. Jei nėra kremo. Galite pasiimti grietinės.
Supilkite mėsos gabalėlius su šiuo padažu ir sumaišykite, kad viskas būtų tolygiai paskirstyta.
Reklama
Mes perkeliame mėsą į formą. Mes išlyginame.

Ant viršaus uždėkite pomidorų griežinėlius, pabarstykite tarkuotu sūriu.
Indą kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių, 35 minutes.
Reklama
Puodai taip pat puikiai tinka šventiniam stalui.

Padažą galite gaminti iš bet kokių ingredientų, pridėdami ką nors savo, pavyzdžiui, žolelių, česnako, paprikos.

Dar niekada nebuvo geresnio skonio! Naujas receptas vietoj nuobodžių kotletų


Aš tiesiog paėmiau skardinę žirnelių, 1 kiaušinį ir tai, ką paruošiau, prisiminsite visam laikui

Tokie vištienos kotletai su varškės sūriu, jogurtu ir česnaku yra ne tik labai skanūs, bet ir aromatingi. Galima patiekti su įvairiausiais garnyrais, salotomis ir užkandžiais.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • vištienos šlaunelės, 8 vnt;
  • jogurto, 120 g;
  • varškės sūrio, 100 g;
  • sūris, 3 – 4 vnt.
  • druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;
  • česnako, 1 skiltelės.
Reklama
Gaminimo procesas

Nupjaukite mėsą nuo kaulo, nuimkite odelę ir išmuškite ją iš abiejų pusių, kaip ant karbonado.

Druska ir pipirai, pabarstykite mėgstamais prieskoniais. Mes paliekame marinuotis.

Įdarui maišytuve sumaišykite grietinę arba jogurtą, varškę, krapus ir petražoles, česnaką.

Kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi.

Ant kiekvieno karbonado dėkite įdaro ir susukite suktinukus.
Reklama
Mes įdedame ritinius į formą, padengiame folija.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.

Likus 5 minutėms iki kepimo, išimkite formą, nuimkite foliją ir paskleiskite sūrio griežinėlius ant ritinių.

Mes kepame.

Reklama
Patiekiant pabarstykite smulkintomis žolelėmis. Galima patiekti su įvairiais naminiais padažais, garnyrais ir salotomis.

Tiesiog paimkite vištieną ir užpilkite kiaušiniais. Jums patiks šis receptas


Aš tiesiog paėmiau skardinę žirnelių, 1 kiaušinį ir tai, ką paruošiau, prisiminsite visam laikui

Vištienos filė bus dar minkštesnė, sultingesnė ir švelnesnė, jei šiame recepte naudosite kiaušinius ir krakmolą, todėl patiekalas turės ryškų, natūralų, mėsos skonį ir aromatą.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • vištienos filė, 600 g;
  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • krakmolas, 2 šaukštai;
  • druska, pipirai, prieskoniai;
  • česnako, 2 gvazdikėlių;
  • mažai daržovių.
Reklama
Gaminimo procesas
Filė nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais.

Supjaustykite filė plonomis juostelėmis, druska ir pipirais.

Atskirkite baltymus nuo trynių.

Trynius sumaišykite su mėsa, įpilkite bet kokių prieskonių pagal skonį ir česnako, spausto per presą.
Reklama
Supilkite krakmolą ir sumaišykite. Palikite masę 15 minučių, kartais maišydami.

Baltymus šiek tiek pasūdykite ir plakite mikseriu iki stabilios masės.

Mėsos gabalėlius galite panardinti į baltymus ir įdėti į keptuvę iš abiejų pusių.

Aš tiesiog sumaišau baltymų masę su mėsa ir po gabalėlį dedu į keptuvę ir kepu.


Reklama
Aš patiekiu patiekalą su įvairiais naminiais padažais su grietine arba majonezu su žolelėmis ir garstyčiomis. Tai puikiai dera su įvairiais garnyrais iš bulvių, virtų ryžių ir grikių.

Vyras parodė, kaip pagaminti krūtinėlę skanesnę už kotletus. Aš pagaminu tik per 15 minučių, dabar ji visada sultinga


Aš tiesiog paėmiau skardinę žirnelių, 1 kiaušinį ir tai, ką paruošiau, prisiminsite visam laikui

Vištienos krūtinėlė pagal šį receptą pasirodo nepaprastai minkšta ir sultinga. Visa tai dėka ypatingos duonos ir tešlos. 

Gamindami praleisite minimaliai laiko, tačiau iš šio patiekalo gausite maksimalų malonumą.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • vištienos filė, 500 g;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • sūrio, 200 g;
  • grietinės, 2 šaukštai;
  • krakmolo, 1 valgomasis šaukštas;
  • druskos ir pipirų pagal skonį;
  • sojos padažo, 1 valgomasis šaukštas.
Reklama
Gaminimo procesas
Vištienos mėsą supjaustome sluoksniais ir labai gerai išmušame.

Reklama
Druska ir pipirai, pabarstykite mėgstamais vištienos prieskoniais.

Tešlai sumaišykite grietinę ir kiaušinius, sojos padažą, krakmolą.

Reklama
Patarimas : Kad padažas taptų daug vienodesnis, pirmiausia išplakite kiaušinius, tada pridėkite juos prie kitų ingredientų.

Sūrį sutarkuokite per smulkią tarką.

Nusausinkite kotletus servetėlėmis ir pamirkykite tešloje, tada apvoliokite sūryje, vėl panardinkite į tešlą ir sūrį.


Reklama
Kaitinkite augalinį aliejų šiek tiek virš vidutinės ugnies ir greitai apkepkite kotletus iš visų pusių.
Reklama
Mes ištepėme jį ant servetėlių ir tada įdėjome į indą.
Šiuos kotletus patiekiu su šviežių daržovių salotomis, bulvių koše ir kitais garnyrais.

Skanus kiaulienos ir pomidorų patiekalas šventiniam stalui ar vakarienei


Aš tiesiog paėmiau skardinę žirnelių, 1 kiaušinį ir tai, ką paruošiau, prisiminsite visam laikui

Labai skanus kiaulienos ir pomidorų patiekalas šventiniam stalui.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– kiaulienos filė, 700 g;
– druska, 1 šaukštelis;
– plunksna pagal skonį;

– kiaušiniai, 2 vnt;
– miltai valcavimui;
– pievagrybiai, 200 g;

– svogūnas, 1 vnt;
– pomidorai, 200 g;
– kietasis sūris, 150 g;

– majonezas arba grietinė, 3 – 4 šaukštai
Reklama
Gaminimo procesas

Mėsą supjaustykite griežinėliais ir išplakite, pagal skonį druskos ir pipirų, galite pridėti mėgstamų prieskonių. 

Apvoliokite miltuose ir palikite kuriam laikui.

Supjaustykite pomidorus kubeliais ir supjaustykite grybus. 

Galite pasiimti marinuotų ar šaldytų grybų.

Mes šildome augalinį aliejų ir porą minučių kepkite karbonadus iš abiejų pusių.

Kepkite svogūną, kol pusė iškeps. Negalite kepti, bet keletą minučių užpilkite verdančiu vandeniu, tada nukoškite vandenį ir išspauskite.

Įdėkite mėsą į kepimo skardą, ant viršaus svogūną, tada grybus, pabarstykite pomidorą kubeliais.
Reklama
Trys sūriai ant smulkios tarka ir pabarstykite mėsą.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite indą 20 minučių.

Prieš patiekdami pabarstykite šviežiomis žolelėmis.


Reklama
Šie kotletai yra sultingi ir skanūs.

Reklama
Galima patiekti su daržovių salotomis arba bulvių garnyru