Keptos bulvės su vištienos krūtinėle, sūriu ir kumpiu yra paprastos, greitos, bet skanios ir patenkinamos.
Aš dažnai gaminu šį patiekalą ir gaminu jį net ant šventinio stalo, mano svečiams visada patinka jo originalus skonis.
Svarbiausia pasirinkti tokio tipo bulves, kuri būtų tinkama kepti, tada gabalėliai bus minkšti, tačiau išlaikys savo formą.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- vištienos filė, 4 vnt;
- kumpio ir sūrio po 150 g;
- bulvės, 500 g;
- druska, pipirai, prieskoniai pagal skonį;
- kiaušiniai, 2 vnt;
- džiūvėsėlių, 100 g.
Gaminimo procesas
Kiekviename filė gabale darome pjūvį, kad vėliau mėsą atidarytume kaip knygą.
Mėsą iš visų pusių pipirais ir druska užlenkite ant pjūvio ir palikite marinuotis.
Supjaustykite bulves juostelėmis, druska ir pipirais, įdėkite į kepimo indą, pabarstykite augaliniu aliejumi.
Ant sūrio riekelės uždėkite kumpio gabalėlį.
Mes pakartojame procedūrą ir dedame šį įdarą į kiekvieną filė.
Apvoliokite suktinukus plaktu kiaušiniu, paskui – džiūvėsėliais ir paskleiskite bulves.
Kepame 1 valandą 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekdami pabarstykite smulkintomis žolelėmis, taip pat galite pridėti peiliu smulkintą česnaką pagal skonį.
Taip pat siūlau savo naminį garstyčių padažą su majonezu.