Įdarytos pusryčių bandelės su dešra ir sūriu

2024-11-11 Autorius Raudona virtuvė

Įdarytos pusryčių bandelės su dešra ir sūriu
Įdarytos pusryčių bandelės - šios įdarytos bandelės su sūriu ir dešra yra puikus užkandis, kuris sujungia minkštos bandelės tekstūrą su tirpstančio sūrio ir pikantiškos dešros skoniu. Viršus įpjautas kryžmai, o grioveliuose paslėpti pomidorų padažu pagardinti dešros ir sūrio gabalėliai, suteikia kiekvienam kąsniui gaivų skonį ir aromatą. Kepant orkaitėje, sūris gražiai išsilydo ir sukuria gardžią plutelę, todėl šios bandelės ne tik atrodo patraukliai, bet ir nepaprastai skaniai kvepia.

Redaktorės Vaidos komentaras - pasirinkite savo mėgstamiausią sūrį, svarbu jis būtų gerai besilydantis. Dešrą rinkitės kokią mėgstat, taip pat galima naudoti įvairius kumpius. Kiekiai visiškai priklauso nuo jūsų. Aš mėgstu su daug sūrio, tad jo tikrai negailėčiau gamindama tokias bandeles :) 

Ingredientai

    • Bandelė: 4 vnt. (mėgstamos, be įdaro)
    • Fermentinis sūris: 60 g
    • Dešra: 40 g
    • Pomidorų padažas: keli šaukštai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Bandeles viršuje įpjauti keturis kartus. Nepjauti iki galo, tik maždaug iki pusės.
  2. 2. Kiekvieną tarpelį ištepti pomidorų padažu (ar kečupu).
  3. Reklama
  4. 3. Dešrą supjaustyti griežinėliais, sūrį plonais gabaliukais.
  5. 4. Kiekvieną bandelės griovelį įdaryti dešra ir sūriu.
  6. 5. Į bandelės vidurį įdėti papildomai sūrio ir bandeles dėti į įkaitintą orkaitę. Kepti kol sūris išsilydis.