Kepta marinuota šoninė ant laužo arba grilio

2024-04-09 Autorius Baltoje lėkštėje

Kepta marinuota šoninė ant laužo arba grilio
Toks patiekalas mano akimis turi ganėtinai daug privalumų: galite jau nupirkti supjaustytus gabaliukus (plonesnius arba storesnius, kaip jau kam patinka); marinavimas labai paprastas bei greitas (vieną kartą man užteko vos 30 minučių marinuoti); vyrai (na, ir ne tik jie) stovi prie "puodų" (tiksliau prie laužo), visi valgo ir suaugusieji, ir vaikai. Galima kepti tiek ant grotelių, tiek ant grilio. O esant reikalui kuo puikiausiai iškepa ir orkaitėje!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • šoninės gabaliukai: norimas skaičius
    • druska
    • juodieji pipirai
    • česnakas

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia paimkite šoninės gabaliuką apibarstykite žiupsneliu druskos, keli malūnėlio pasukimai juodųjų pipirų bei susmulkinto česnako skiltelę.
  2. 2. Tuomet ant viršaus dėkite kitą šoninės gabalą, prieskonius pakartokite ir taip sustatykite šoninės bokštą. Užtenka palikti vos 1-2 valandas pasimarinuoti.
  3. Reklama
  4. 3. Paskui išdėliokite ant grotelių ir leiskite vyrams (juokauju, ir moterys gali ją labai skaniai iškepti) iškepkite ant laužo arba grilio maždaug 20-25 minutes.
  5. 4. Patiekite su mėgstamu garnyru ir skanaukite!
Kepta marinuota šoninė ant laužo arba grilio
Kepta marinuota šoninė ant laužo arba grilio
Kepta marinuota šoninė ant laužo arba grilio
Mėsos troškinys - guliašo sriuba ant laužo
(2)