Šaldytuve buvo nuostabus kiaulienos sprandinės gabaliukas ir buvau labai pasiilgusi šašlykų. Skaniam šašlykui geriau, kad mėsa būtų riebesnė, kad iškepusi būtų sultingesnė.
Mes su šeima nebegalime įsivaizduoti savo savaitgalių be skanių mėsos patiekalų, keptų ant laužo, šašlykinės ar griliaus. Ar gali būti kas smagiau už vakarą gamtoje su gera draugų kompanija, besiklausant svirplių melodijų, smagiai beplepant ir nekantriai belaukiant skaniųjų šašlykų?
Šį kartą pasakėm "ate" daugelio mėgstamiems marinatams - majonezui ir actui. Dabar visus skatinu išbandyti mūsų jau ne vieną kartą patikrintą šašlykų raugimo būdą su gazuotu mineraliniu vandeniu. Kaip aš vis kartoju: "senas, labai geras, ne itin madingas, bet labai labai sėkmingas".