Minkšti varškėčiai su aguonomis – tai ypatingas patiekalas, kuris dažnai kelia daug sentimentų, kadangi juos kepdavo dauguma mamų ar močiučių. Patiekalas patinka tiek mažiems, tiek dideliems. Varškėčiai yra pagaminti iš švelnios varškės, sumaišytos su miltais ir kiaušiniais, o aguonos suteikia jiems malonaus traškumo ir subtilaus skonio. Varškėčiai yra minkšti, purūs ir labai aromatingi. Tai lengvai pagaminamas, tačiau nepaprastai gardus patiekalas, kuris gali būti patiekiamas su gausybe skirtingų priedų, nuo šviežių uogų ir jogurto, iki lašišos ir šaukštelio grietinės.
Redakcijos komentaras - dažnas mūsų varškėčius valgo saldžiai, su jogurtu, klevų sirupu, uogomis. O ar kada bandėte valgyti sūrų variantą? Pagardinkite grietinę ir lašišos gabalėliais, skonis tikrai sužavės.