Omletas su smidrais ir pievagrybiais

2020-07-08 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Omletas su smidrais ir pievagrybiais
Šis omletas gavosi tiesiog puikiai. O dar nereikia pamiršti, kad smidrai labai sveika mūsų organizmui... Tiesą pasakius net nežinau ką daug pridurti, bet tikrai rekomenduoju išmėginti tokį receptuką. :)

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia pievagrybius ir smidrus nuplaukite.
  2. 2. Pievagrybius supjaustykite riekelėmis, česnaką nulupkite ir pasmulkinkite.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet smidrus nulaužkite per sumedėjusią vietą. Supjaustykite nedideliais gabaliukais.
  5. 4. Keptuvėje ištirpinkite sviestą.
  6. sviestas tirpinamas keptuvėje
  7. 5. Suberkite česnaką ir pievagrybius. Pakepinkite kelias minutes.
  8. 6. Tuomet suberkite smidrus ir pagardinkite druska bei pipirais.
  9. 7. Kiaušinius muškite į dubenį ir paplakite šakute.
  10. 8. Supilkite į keptuvę. Taip pat suberkite petražolių lapelius.
  11. 9. Kaitinkite ant silpnos ugnies keptuvę uždengę dangčiu maždaug 7 minutes, kol paviršius pradės tvirtėti.
  12. 10. Išjunkite ugnį ir dar šiek tiek omletą palaikykite uždengtą.
  13. 11. Gražiai jį perkelkite į lėkštę. Omletą patiekite su rukolos lapeliais ir supjaustytu pomidoru, pagardintu druska bei pipirais. Skanaukite!
  14. iškeptas omletas
  15. 12. Rekomendacija: Daugiau omleto receptų rasite: Omleto receptai.
Škotiški kiaušiniai
(4)
Orkaitėje keptas omletas su šonine, špinatais ir sūriu
(1)