Vasaros sezonui puikiai tinkanti panna cotta su šokoladiniu kremu ir sezoninėmis uogomis yra gaivus desertas, kuriam neįmanoma atsispirti. Švelni ir kreminė panna cotta, pagardinta sodriu šokoladiniu kremu, suteikia šiam desertui ypatingo skonio ir tekstūros kontrasto. Šviežios sezoninės uogos, tokios kaip braškės, avietės ar mėlynės, papildo desertą gaivumu ir natūraliu saldumu, sukurdamos tobulą vasarišką derinį. Šis elegantiškas desertas ne tik atrodo įspūdingai, bet ir puikiai tinka karštomis vasaros dienomis, kai norisi lengvo, bet kartu ir pasitenkinimą teikiančio saldėsio.
Redakcijos patarimas - visos uogos puikiai dera su šokoladu, tad drąsiai naudokite vis kitokias sezonines uogas, kurių skirtingas skonis leis pasimėgauti vis kitokio skonio desertu.
Neturite šviežių uogų? Puikiai tiks ir šaldytos, tik leiskite joms šiek tiek atitirpti kambario temperatūroje.