Jei mėgstate tikrai gerus ir skanius pietus, išbandykite šiuos vištienos suktinukus!
Jei mėgstate tikrai gerus ir skanius pietus, išbandykite šiuos vištienos suktinukus!
Šie vištienos suktinukai tikrai gali sukelti priklausomybę ir kiekvienas paragavęs pakartoja suvalgyti dar bent vieną suktinuką.
Tai nėra didelis mokslas, ir net mažiau patyręs virėjas gali puikiai susitvarkyti ir skaniai paruošti.
Skonio paslaptis slypi įdare!
Reklama
Mes radome jums šį receptą „YouTube“ kanale.
Jums reikės:
Vištos krūtinėlės
1 pomidoro
Lydyto sūrio
60 g kieto sūrio
1 morkos
1 skiltelės česnako
2 šaukštų grietinės
Druskos
Maltų juodųjų pipirų
Džiovintų žolelių
Petražolių
Gaminimo eiga:
Reklama
Vištienos krūtinėlę nuplaukite ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais.
Supjaustykite plonomis riekutėmis.
Reklama
Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir pabarstykite mėgstamomis žolelėmis.
Viską kruopščiai išmaišykite ir mėsą 30 minučių padėkite į šaldytuvą.
Tuo tarpu supjaustykite nuplautus pomidorus.
Reklama
Sutarkuokite kietąjį sūrį ir sumaišykite su lydytu sūriu.
Morkas sutarkuokite, supjaustykite pomidorus ir viską kartu suberkite į sūrių mišinį.
Reklama
Galiausiai įdėkite susmulkintą česnaką, grietinę ir gerai išmaišykite.
Po 30 minučių mėsą išimkite iš šaldytuvo ir sluoksniuokite ant kiekvienos riekelės užtepdami paruoštą įdarą.
Reklama
Susukite ir padėkite vieną riekelę šalia kitos ant riebalais išteptos kepimo skardos.
Reklama
Uždenkite ir kepkite 180°C temperatūroje apie 40 minučių.
Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, suktinukus apibarstykite tarkuotu sūriu.
Patiekite su mėgstamu garnyru.
Linkime gero skonio!
Skaniausias visų laikų vištienos patiekalas! Net kaulai tirpsta burnoje!
Virti vištieną labai greitai.
Šis patiekalas puikiai tinka, kai svečiai yra prie slenksčio.
Net nusileidę jie išgirs šio patiekalo aromatą.
Pabandykite gaminti.
Šis patiekalas patinka tiek suaugusiems, tiek vaikams.
Produktų rinkinys yra minimalus; pagal šį receptą vištiena visada bus skani.
Ingridientai:
1 kilogramas vištienos;
2 svogūnai;
3 skiltelės česnako;
100 gramų grietinės;
1 šaukštas pomidorų pastos
vištienos prieskoniai – 1 šaukštelis;
druska, pipirai, vanduo – 300 ml.
Reklama
Patarimas: jei turite pomidorų ar agurkų marinatą, galite jį naudoti kaip vištienos marinatą.
Tada kepdami nedėkite druskos.
Paruošimas
Vištienos gabaliukus pagardinkite druska ir pipirais, suberkite vištienos prieskonius.
Maišykite rankomis.
Kepkite kiekvieną gabalėlį iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.
Smulkiai supjaustykite svogūną ir apkepkite keptuvėje, po mėsos suberkite makaronus ir grietinę, šiek tiek troškinkite su svogūnu.
Į keptuvę su svogūnų padažu užpilkite karšto vandens ir pagardinkite druska.
Reklama
Įdėkite mėsą į padažą. Troškinkite uždengtą ant silpnos ugnies 30 minučių.
Prieš patiekiant suplakti su smulkiai supjaustytomis žolelėmis.
Vištiena bus labai sultinga, mėsa ištirps burnoje.
Visi paprašys daugiau, todėl padarykite dvi porcijas vienu metu. Skanaus!
Kaip tai skanu! Dar nesu pagaminusi sultingesnės ir skanesnės mėsos
Tokia aromatinga, sultinga ir minkšta mėsa su pomidorais jums tikrai patiks ir galėsite ją iškepti šventiniam stalui.
Reklama
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– mėsa, 1 kg;
– pomidorai, 2 vnt;
– svogūnai, 2 vnt;
– grietinė arba majonezas, 3 šaukštai;
– garstyčios, 1 valgomasis šaukštas;
– sūris, 100 g;
– citrinos sultys, 1 arbatinis šaukštelis;
– druska, pipirai, prieskoniai.
Gaminimo procesas
Imame kiaulienos ar vištienos krūtinėles, supjaustome porcijomis.
Reklama
Ant kiekvieno mėsos gabalo mes padarome pjūvius iš abiejų pusių aštriu peiliu tinklo pavidalu – tai padeda mėsai greitai ir gerai marinuotis, o tada kepti.
Kiekvieną pjaustykite druską ir pipirus iš abiejų pusių, pabarstykite mėgstamais prieskoniais ir palikite kuriam laikui.
Garstyčias sumaišykite su majonezu arba grietine ir sutepkite kiekvieną mėsos gabalėlį.
Mes paliekame marinuotis.
Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais, druska ir pipirais, gerai sutrinkite rankomis, įpilkite majonezo arba grietinės, citrinos sulčių ir sumaišykite.
Patarimas : svogūną galite marinuoti mėgstamu būdu ir tada naudoti šiame patiekale.
Supjaustykite pomidorus griežinėliais.
Uždenkite kepimo skardą pergamentu ir ant viršaus išdėliokite mėsą, pomidorus ir svogūnus.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite 40 minučių.
Reklama
Pabarstykite sūriu ir kepkite dar 10 minučių.
Patarimas : sūrio galite nedėti, tačiau ši sūrio plutelė labai tinka tokiems kotletams.
Tiek mažai žmonių verda vištienos krūtinėlę, bet veltui. Greita, skanu ir labai švelnu
Ši mėsos užkepėlė man patiekiama įvairiems šeimos patiekalams ir yra nuobodžių kotletų bei mėsos kukulių pakaitalas.
Puodai yra minkšti, sultingi, pikantiški dėl įvairių žolelių ir prieskonių.
Patiekite su įvairiais garnyrais ir salotomis.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
Kepkite svogūną, kol pusė išvirs, suberkite grybus ir troškinkite 10 minučių.
Kai masė atvės, sumaišykite ją su grybais.
Ant kiekvieno karbonado tepame įdarą, ant jo – sūrio kaladėlę ir susukame ritinėlį, pritvirtiname dantų krapštuku ar siūlu.
Reklama
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite suktinukus 10 minučių, išimkite kepimo skardą, pabarstykite mėsą vynu ir vėl padėkite į orkaitę 15 minučių.
Reklama
Tobulasis būdas: Vištienos šlaunelės su bulvėmis orkaitėje kaip restorane
Šio recepto žievė yra padaže, kuris suteikia mėsai sultingumo ir pikantiškumo.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
Nulupkite bulves ir supjaustykite jas 5 mm storio griežinėliais.
Supjaustykite svogūną pusžiedžiais.
Imame faršą ar kalakutieną, pagardiname druska, pipirais, bet kokiais prieskoniais, smulkintomis žolelėmis, česnaku.
Norėdami pilti, paimkite grietinę arba grietinėlę su bet kokiu riebalų kiekiu, sumaišykite su vandeniu, kiaušiniais, druska, pipirais ir bet kokiais jūsų pasirinktais prieskoniais.
Patarimas : padažas turi būti visiškai lygus, todėl naudokite maišytuvą arba šluotelę.
Kepimo indą sutepkite augaliniu aliejumi.
Dalį faršo paskleidžiame dugnu tolygiai.
Reklama
Pusę svogūno paskleidžiame sutampančiais apskritimais.
Reklama
Mes taip pat paskleidžiame bulvių sutapimus, druską ir pipirus.
Pakartokite visus sluoksnius ir užpilkite padažu.
Reklama
Mes padengiame formą folija ir išsiunčiame į orkaitę, kurią pašildome iki 180 laipsnių.
Reklama
Mes kepame 40 minučių, tada nuimame foliją ir kepame dar 20 minučių, kol pagels.
Užpilu mėsos kukulius ryžiais keptuvėje. Ruošiu paprastą ir skanią vakarienę
Tokią sočią ir skanią vakarienę iškepsite vienoje keptuvėje labai greitai ir vėliau nereikės plauti kalno indų. Galite pridėti arba pakeisti produktus mano recepte, kaip norite.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
Svogūnas – 1 gabalas, smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su malta mėsa. Druska ir pipirai pagal skonį, gerai sumaišykite.
Mėsos kukulių formavimas
Visas daržoves supjaustykite gabalėliais.
Reklama
Patarimas: jei nemėgstate salierų, galite jų praleisti, pridėti petražolių ir krapų, baziliko ar rozmarino.
Mes pašildome augalinį aliejų ir lengvai pakepiname svogūną, tada pridėkite papriką, salierą ir kepkite minutę, sumaišykite.
Suberkite pomidorus ir kepkite dar minutę.
Dabar tolygiai supilkite nuplautus ryžius ant mėsos kukulių, įpilkite skirtingo skonio prieskonių.
Užpilkite šaltu vandeniu tiek, kiek ryžiai šiek tiek pasidengia.
Uždenkite dangčiu, užvirkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 40 minučių.
Patarimas: kad ryžiai ir mėsos kukuliai gerai garuotų, paimkite dangtį be skylės arba uždenkite rankšluosčiu.
Nuimkite nuo viryklės, išmaišykite, vėl uždenkite ir palikite 10 minučių.
Reklama
Prieš patiekdami pabarstykite žolelėmis ir žaliais svogūnais.
Aš taip pat dedu česnako į faršą, o kartais į daržoves dedu šiek tiek aitriųjų pipirų, šviežių ar sausų, galite įdėti ir lauro lapų.
Užpilkite vištienos filė padažu ir pašaukite į orkaitę 30 minučių. Net sausa mėsa pradeda tirpti burnoje
Visi žino, kad vištienos filė yra sausa ir neskanu, jei ji šiek tiek per daug apšviesta.
Šis receptas man padeda visada gaminti minkštą ir sultingą patiekalą.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
vištienos filė, 2 vnt;
bet kokio riebumo grietinėlė, 100 ml;
kiaušiniai, 2 vnt;
pomidoras, 1 vnt;
sūrio, 60 g;
Itališkos žolelės, druska, prieskoniai pagal skonį.
Reklama
Gaminimo procesas
Mėsą plauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais.
Supjaustykite gabalais ir įdėkite į indą.
Sumaišykite kiaušinius ir grietinėlę, visus prieskonius ir druską.
Patarimas : kremas tinka bet kokiam riebalų kiekiui. Jei nėra kremo. Galite pasiimti grietinės.
Supilkite mėsos gabalėlius su šiuo padažu ir sumaišykite, kad viskas būtų tolygiai paskirstyta.
Reklama
Mes perkeliame mėsą į formą. Mes išlyginame.
Ant viršaus uždėkite pomidorų griežinėlius, pabarstykite tarkuotu sūriu.
Indą kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių, 35 minutes.
Reklama
Puodai taip pat puikiai tinka šventiniam stalui.
Padažą galite gaminti iš bet kokių ingredientų, pridėdami ką nors savo, pavyzdžiui, žolelių, česnako, paprikos.
Dar niekada nebuvo geresnio skonio! Naujas receptas vietoj nuobodžių kotletų
Tokie vištienos kotletai su varškės sūriu, jogurtu ir česnaku yra ne tik labai skanūs, bet ir aromatingi. Galima patiekti su įvairiausiais garnyrais, salotomis ir užkandžiais.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
vištienos šlaunelės, 8 vnt;
jogurto, 120 g;
varškės sūrio, 100 g;
sūris, 3 – 4 vnt.
druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;
česnako, 1 skiltelės.
Reklama
Gaminimo procesas
Nupjaukite mėsą nuo kaulo, nuimkite odelę ir išmuškite ją iš abiejų pusių, kaip ant karbonado.
Druska ir pipirai, pabarstykite mėgstamais prieskoniais. Mes paliekame marinuotis.
Įdarui maišytuve sumaišykite grietinę arba jogurtą, varškę, krapus ir petražoles, česnaką.
Kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi.
Ant kiekvieno karbonado dėkite įdaro ir susukite suktinukus.
Reklama
Mes įdedame ritinius į formą, padengiame folija.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.
Likus 5 minutėms iki kepimo, išimkite formą, nuimkite foliją ir paskleiskite sūrio griežinėlius ant ritinių.
Mes kepame.
Reklama
Patiekiant pabarstykite smulkintomis žolelėmis. Galima patiekti su įvairiais naminiais padažais, garnyrais ir salotomis.
Tiesiog paimkite vištieną ir užpilkite kiaušiniais. Jums patiks šis receptas
Vištienos filė bus dar minkštesnė, sultingesnė ir švelnesnė, jei šiame recepte naudosite kiaušinius ir krakmolą, todėl patiekalas turės ryškų, natūralų, mėsos skonį ir aromatą.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
vištienos filė, 600 g;
kiaušiniai, 3 vnt;
krakmolas, 2 šaukštai;
druska, pipirai, prieskoniai;
česnako, 2 gvazdikėlių;
mažai daržovių.
Reklama
Gaminimo procesas
Filė nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais.
Supjaustykite filė plonomis juostelėmis, druska ir pipirais.
Atskirkite baltymus nuo trynių.
Trynius sumaišykite su mėsa, įpilkite bet kokių prieskonių pagal skonį ir česnako, spausto per presą.
Reklama
Supilkite krakmolą ir sumaišykite. Palikite masę 15 minučių, kartais maišydami.
Baltymus šiek tiek pasūdykite ir plakite mikseriu iki stabilios masės.
Mėsos gabalėlius galite panardinti į baltymus ir įdėti į keptuvę iš abiejų pusių.
Aš tiesiog sumaišau baltymų masę su mėsa ir po gabalėlį dedu į keptuvę ir kepu.
Reklama
Aš patiekiu patiekalą su įvairiais naminiais padažais su grietine arba majonezu su žolelėmis ir garstyčiomis. Tai puikiai dera su įvairiais garnyrais iš bulvių, virtų ryžių ir grikių.
Vyras parodė, kaip pagaminti krūtinėlę skanesnę už kotletus. Aš pagaminu tik per 15 minučių, dabar ji visada sultinga
Vištienos krūtinėlė pagal šį receptą pasirodo nepaprastai minkšta ir sultinga. Visa tai dėka ypatingos duonos ir tešlos.
Gamindami praleisite minimaliai laiko, tačiau iš šio patiekalo gausite maksimalų malonumą.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
vištienos filė, 500 g;
kiaušiniai, 2 vnt;
sūrio, 200 g;
grietinės, 2 šaukštai;
krakmolo, 1 valgomasis šaukštas;
druskos ir pipirų pagal skonį;
sojos padažo, 1 valgomasis šaukštas.
Reklama
Gaminimo procesas
Vištienos mėsą supjaustome sluoksniais ir labai gerai išmušame.
Reklama
Druska ir pipirai, pabarstykite mėgstamais vištienos prieskoniais.
Tešlai sumaišykite grietinę ir kiaušinius, sojos padažą, krakmolą.
Reklama
Patarimas : Kad padažas taptų daug vienodesnis, pirmiausia išplakite kiaušinius, tada pridėkite juos prie kitų ingredientų.
Sūrį sutarkuokite per smulkią tarką.
Nusausinkite kotletus servetėlėmis ir pamirkykite tešloje, tada apvoliokite sūryje, vėl panardinkite į tešlą ir sūrį.
Reklama
Kaitinkite augalinį aliejų šiek tiek virš vidutinės ugnies ir greitai apkepkite kotletus iš visų pusių.
Reklama
Mes ištepėme jį ant servetėlių ir tada įdėjome į indą.
Šiuos kotletus patiekiu su šviežių daržovių salotomis, bulvių koše ir kitais garnyrais.
Skanus kiaulienos ir pomidorų patiekalas šventiniam stalui ar vakarienei
Labai skanus kiaulienos ir pomidorų patiekalas šventiniam stalui.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– kiaulienos filė, 700 g;
– druska, 1 šaukštelis;
– plunksna pagal skonį;
– kiaušiniai, 2 vnt;
– miltai valcavimui;
– pievagrybiai, 200 g;
– svogūnas, 1 vnt;
– pomidorai, 200 g;
– kietasis sūris, 150 g;
– majonezas arba grietinė, 3 – 4 šaukštai
Reklama
Gaminimo procesas
Mėsą supjaustykite griežinėliais ir išplakite, pagal skonį druskos ir pipirų, galite pridėti mėgstamų prieskonių.
Apvoliokite miltuose ir palikite kuriam laikui.
Supjaustykite pomidorus kubeliais ir supjaustykite grybus.
Galite pasiimti marinuotų ar šaldytų grybų.
Mes šildome augalinį aliejų ir porą minučių kepkite karbonadus iš abiejų pusių.
Kepkite svogūną, kol pusė iškeps. Negalite kepti, bet keletą minučių užpilkite verdančiu vandeniu, tada nukoškite vandenį ir išspauskite.
Įdėkite mėsą į kepimo skardą, ant viršaus svogūną, tada grybus, pabarstykite pomidorą kubeliais.
Reklama
Trys sūriai ant smulkios tarka ir pabarstykite mėsą.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite indą 20 minučių.
Prieš patiekdami pabarstykite šviežiomis žolelėmis.
Reklama
Šie kotletai yra sultingi ir skanūs.
Reklama
Galima patiekti su daržovių salotomis arba bulvių garnyru