Tik 3 česnako galvutės – štai ko man reikia tiesiog dabar! Nusižiūrėjau nuo virėjo genialų dalyką…

Tik 3 česnako galvutės – štai ko man reikia tiesiog dabar! Nusižiūrėjau nuo virėjo genialų dalyką…
Česnakų milteliai - štai kur tikrai universalus priedas! Jis suteiks produktams labai apetitišką aromatą, palikdamas kvėpavimą gaivų. 

Dėl šio gero tirpumo jis idealus padažų ir marinatų ruošimui. Jį deda praktiškai į visus pirmus, antrus patiekalus, šiltas salotas, skrebučius, daržovių ragu ir omletus. 

Be skonio ir aromato, česnakų milteliai taip pat išsaugo ir visas naudingas šviežio česnako savybes. 

Veikia profilaktiškai esant širdies bei kraujagyslių susirgimams, taip pat sumažina cholesterolio lygį kraujyje, skystina kraują, veikia kaip antivirusinė priemonė nuo peršalimo, pasižymi tulžį varančiomis savybėmis. 

Trys česnako galvutės - štai ko man reikia tiesiog dabar! Nusižiūrėjau nuo virėjo vieną genialų dalyką…
Reklama


Česnako miltelių porcijos paruošimui (truputį daugiau nei pusė stiklinės) jums prireiks trijų didelių česnako galvučių.

Česnaką paskirstome skiltelėmis ir nulupame. 

Supjaustome vienodo storio plokštelėmis. Dedame gabaliukus ant kepimo skardos.

Tik 3 česnako galvutės – štai ko man reikia tiesiog dabar! Nusižiūrėjau nuo virėjo genialų dalyką…

Dedame kepimo skardą į orkaitę, įkaitintą iki 100-150 laipsnių temperatūros. 
Reklama

Tegul česnakas ten būna, kol gabaliukai išdžius ir taps trapūs (maždaug 2-3 valandas). Orkaitę išjungiame, plokšteles ten paliekame, kol visiškai atvės.

Tik 3 česnako galvutės – štai ko man reikia tiesiog dabar! Nusižiūrėjau nuo virėjo genialų dalyką…
Reklama


Po to sumalame plokšteles kavamalėje arba sutriname grūstuve, kad gautume 10 kartų geresnius miltelius už parduotuvinius, be visokių konservantų bei priemaišų.

Tik 3 česnako galvutės – štai ko man reikia tiesiog dabar! Nusižiūrėjau nuo virėjo genialų dalyką…

Paruoštus miltelius jūs galite sumaišyti su druska arba svogūnų milteliais (paruoštais pagal analogišką technologiją). 
Reklama

Dedame čia mėgstamas žoleles, pipirus bei papriką - gausime originalius savos gamybos prieskonius. Svarbiausia visiškai natūralius!

3 dienų dieta, kuri pašalins visą cukrų iš jūsų kūno




Antsvoris ir nutukimas yra viena iš labiausiai paplitusių šiuolaikinės visuomenės sveikatos problemų. Paprastai tai yra susiję su pernelyg dideliu angliavandenių ir riebalų vartojimu, rašo “Skinny Points”. 

Tačiau pernelyg didelis svoris dažnai atsiranda dėl cukraus pertekliaus organizme. Šiais laikais cukrus randamas daugelyje maisto produktų ir gėrimų, todėl jo lygio kontrolė yra gana sudėtinga

Reklama
Cukrus yra būtinas tinkamam kūno funkcionavimui, tačiau tik dalis jo veikia kaip energijos kuras, o likusi dalis paverčiama riebalais. Pernelyg didelis cukraus suvartojimas sukelia riebalų susikaupimą klubuose, veiduose, pilve ir rankose. 

Be to, cukrus perdirbtuose maisto produktuose yra fruktozė arba didelis fruktozės kukurūzų sirupas (daug pigiau nei cukrus, bet 20% saldesnis)

Reklama
Anot Kalifornijos universiteto profesoriaus dr. Robert Lustigo, žmogaus organizmas gali saugiai metabolizuoti tik 6 šaukštelius cukraus per dieną.

Štai keletas per didelio cukraus vartojimo poveikių:

Reklama
  • sukelia svorio padidėjimą
  • sukelia metabolinę disfunkciją, dėl kurios padidėja cukraus kiekis kraujyje, atsiranda nutukimas, mažesnis DTL lygis ir padidėjęs MTL cholesterolio kiekis ir padidėjęs kraujospūdis
  • padidina šlapimo rūgšties kiekį ir taip padidina širdies ir inkstų ligų riziką
  • perkrauna ir kenkia kepenims
  • sukelia atsparumą insulinui
Jei esate saldumynų mėgėjas, tuomet jūs žinote, kaip neįtikėtinai sunku atsisakyti saldainių! Toks sutrikimas dažnai sukelia galvos skausmą, liūdesį ir nuovargį. 

Tačiau galite pabandyti kovoti su šia priklausomybe!
Čia pateikiamas planas, kuris padės detoksikuoti organizmą nuo cukraus pertekliaus: 
1 diena

Reklama
Pusryčiai: trys virti kiaušiniai arba vienas puodelis avižinių dribsnių su migdolais ar uogomis. 

Užkandžiai: riešutai. 
Reklama

Pietūs: vištienos krūtinėlė su pupelėmis, morkomis, cukinija, burokėliais, petražolėmis, migdolais. 
Vakarienė: kepta žuvis su žaliosiomis pupelėmis arba lašiša su brokoliais ir keptais grybais. 


Reklama
Nepamirškite gerti daug vandens (nuo 2 iki 3 litrų per dieną). 
2 diena
Pusryčiai: kiaušinienė iš trijų kiaušinių su špinatais arba vienas puodelis avižinių dribsnių su migdolais, sėklomis, uogomis. 
Užkandžiai: riešutai. 

Reklama
Pietūs: kepta cukinija su geltonais ir raudonaisiais pipirais, citrina, čiobreliais ir actu. 
Vakarienė: virtos žalios daržovės, pupelių sriuba arba keptos menkės su keptais Briuselio kopūstais. 


Nepamirškite gerti daug vandens (nuo 2 iki 3 litrų per dieną). 
3 diena

Reklama
Pusryčiai: trijų kiaušinių omletas su krevetėmis ir ridikėliais, graikinių riešutų ir keptų kopūstų salotos arba puodelis avižinių dribsnių su sėklomis, uogomis ir migdolais. 

Užkandžiai: riešutai. 
Pietūs: kepta vištiena su svogūnais, čiobreliais ir alyvuogėmis arba vištienos krutinėlės, keptos su citrina, šalavijais, rozmarinu. 
Vakarienė: makaronai iš kietųjų kviečių arba rudieji ryžiai su pomidorų, baziliko ir grybų padažu arba daržovių sultiniu iš svogūnų, salierų, čiobrelių, morkų, česnako ir lauro lapų su grybais. 

Nepamirškite gerti daug vandens (nuo 2 iki 3 litrų per dieną). 

Reklama
Per šį laikotarpį galite išgerti žaliosios arbatos, puodelio juodos nesaldintos kavos per dieną arba kokteilį, pagamintą iš apelsinų, mėlynių, greipfrutų ar braškių, mėtų ir rozmarino. 

Na, ar jūs pradėsite šiandien?

UŽTIKRINTAS Japonių mitybos planas: per 2 savaites numesite iki 8 kg!




Vidutinis visų amžiaus grupių japonių moterų svoris niekada neviršija 60 kg. 

Paprastai tiek merginos, tiek vyresnio amžiaus moterys, kurių ūgis yra 160 cm, sveria ne daugiau kaip 45–55 kg. 

Nors sveikiausia tauta pasaulyje turi didžiulį apetitą! 

Japonijoje karaliauja tikras maisto kultas, bet tuo pačiu metu ir harmonijos kultas. 

Tai iš dalies įmanoma dėl vienos populiarios dietos. 

Reklama
Pasaulyje japonų dieta išpopuliarėjo dėl dviejų dalykų: valgiaraščio produktų prieinamumo ir kavos, kuri gali būti pakeista arbata, jei ši patinka labiau. 

Japonų 14 dienų dieta

Reklama
Paprastai japoniškus pusryčius, pietus ir vakarienę sudaro bent du patiekalai, kuriuose turi būti mėsos, ryžių, fermentuotų daržovių, grybų bei žalumynų. 

Laikantis šios dietos, trys, gerai apgalvoti valgiai per dieną išlieka, tačiau standartinis kalorijų kiekis per dieną sumažinamas net du kartus. 

Reklama
Būtent dėl ​​sumažėjusio kalorijų kiekio organizmas pradeda skubiai deginti sukauptus riebalus, o antrosios savaitės pabaigoje svarstyklės parodys 8 kg mažiau. Tai 15 % standartinės japonų moters svorio! 

1 diena
Pusryčiai: kava be cukraus. 

Reklama
Pietūs: du virti kiaušiniai, kopūstų salotos, pagardintos sviestu, ir stiklinė pomidorų sulčių. 

Vakarienė: virtos arba keptos žuvies gabalas (apie 150 g). 

Reklama
Japonų dietos esmė yra beveik visiškas pusryčių trūkumas. 

Kiekviena diena prasideda puodeliu kavos, tačiau kartais šis elementas šiek tiek keičiamas. 

2 diena
Pietūs: kepta arba virta žuvis su šviežių daržovių salotomis (kopūstais, pomidorais, agurkais, žalumynais). 

Reklama
Vakarienė: virtas jautienos gabalas (100 g) ir stiklinė kefyro. 
3 diena
Pusryčiai: juoda kava su krekeriais. 

Reklama
Pietūs: cukinija, kepta augaliniame aliejuje. 

Vakarienė: virta jautiena (200 g), du kiaušiniai, kopūstų salotos su augaliniu aliejumi. 


Reklama
4 diena
Pietūs: trys virtos morkos, vienas virtas kiaušinis, sūrio gabalas (15 g). 

Vakarienė: švieži vaisiai ir daržovės. 

Reklama
5 diena
Pusryčiai: tarkuotos morkos su citrinų sultimis. 

Pietūs: kepta žuvis ir stiklinė pomidorų sulčių. 

Reklama
Vakarienė: vaisiai pasirinktinai. 

6 diena
Pietūs: virta vištienos krūtinėlė bet kokiu kiekiu. 

Reklama
Vakarienė: du kiaušiniai ir stiklinė tarkuotų morkų su sviestu. 

7 diena
Pusryčiai: arbata. 

Reklama
Pietūs: virta jautiena (200 g) ir vaisiai. 

Vakarienė: bet kuri anksčiau aprašyta vakarienė, išskyrus jautieną. 

Reklama
Iki pirmosios savaitės pabaigos neteksite nemažai svorio pertekliaus, o svarbiausia, pašalinsite ilgą laiką kauptus šlakus. 

Dietos metu leidžiama gerti kavą (arba arbatą) nurodytu kiekiu ir negazuotą mineralinį vandenį bet kokiu kiekiu.

Išgerti iki dviejų litrų yra net būtina. 

Reklama
8 diena
Pietūs: vištienos krūtinėlė bet kokiais kiekiais ir salotos su morkomis arba kopūstais. 

Vakarienė: du kiaušiniai ir stiklinė tarkuotų morkų su sviestu. 

Reklama
9 diena
Pusryčiai: tarkuotos morkos su citrinų sultimis. 

Pietūs: kepta arba virta žuvis su stikline pomidorų sulčių. 

Reklama
Vakarienė: vaisiai. 

10 diena
Pietūs: trys virtos morkos, sūrio gabalas ir vienas žalias kiaušinis. 
Reklama

Vakarienė: vaisiai. 

11 diena
Pusryčiai: kava su krekeriais. 

Reklama
Pietūs: vienas cukinijos gabaliukas, keptas aliejuje. 

Vakarienė: 2 kiaušiniai, virtos jautienos gabalas (200 g), kopūstų salotos su augaliniu aliejumi. 

Reklama
12 diena
Pusryčiai: kava su krekeriais. 

Pietūs: kepta arba virta žuvis su tarkuotomis morkomis ir sviestu. 

Reklama
Vakarienė: virta jautiena (100 g) ir stiklinė kefyro. 

13 diena
Pietūs: du kiaušiniai, virti kopūstai su sviestu, pomidorų sultys. 

Reklama
Vakarienė: kepta arba virta žuvis. 

14 diena
Pietūs: skrudinta cukinija, tarkuotos morkos. 

Reklama
Vakarienė: virta jautiena (100 g) ir šviežios daržovės. 

Japonų dietos valgiaraštis yra labai paprastas. 

Jame daug kiaušinių, žuvies ir daržovių. 

Esmė yra paprasta: kiek įmanoma mažiau angliavandenių, ir daugiau vitaminų bei baltymų. 

Reklama
Žuvų patiekalai ir kiaušiniai yra lengvai įsisavinami organizme, jie tiesiog sukurti dietiniam maistui. 

Geriau valgyti daržoves šviežias (išskyrus cukinijas), bet du kartus per savaitę galite sau leisti sau ir marinuotų ar keptų. 

Tinka kopūstai, obuoliai, agurkai ir pomidorai. 

Reklama
Kitas dviejų savaičių dietos pliusas – beveik visiškas maisto ruošimo nebuvimas. 

Užtenka išvirti kiaušinius, daržoves ir mėsą. 


15 kūno siunčiamų signalų, kad kažkas negerai su kepenimis 


Tik 3 česnako galvutės – štai ko man reikia tiesiog dabar! Nusižiūrėjau nuo virėjo genialų dalyką…

Kai sutrinka toksinų pašalinimo procesas, kepenys pradeda veikti puse pajėgumo. Dėl to toksinai nusėda riebaliniuose audiniuose ir nėra išskiriami, kol kepenys atsigauna. Tai ne tik sukelia sveikatos problemų, bet ir neleidžia numesti svorio. 

Kaip suprasti, kad kepenų darbas yra sulėtėjęs?

Reklama
15 būdingiausių simptomų

1. Lėtinis nuovargis

Reklama
2. Dirglumas

Reklama
3. Padidėjęs nuovargis
4. Galvos skausmas

Reklama

5. Lėtinis sąnarių ir raumenų skausmas
6. Padidėjęs prakaitavimas

Reklama
7. Riebalų neįsisavinimas
8. Alerginės reakcijos

Reklama

9. Spuogai ir kiti odos sutrikimai
10. Pilvo pūtimas ir nevirškinimas

Reklama
11. Hormoninis disbalansas
12. Nerimas ir depresija

Reklama

13. Padidėjęs jautrumas
14. Nepageidaujamas burnos kvapas

Reklama
15. Staigus svorio padidėjimas
Kad atkurtumėte normalią kepenų veiklą, pirmiausia reikia atkreipti dėmesį į tinkamą mitybą. Nereikia pulti laikytis dietos. Laikykitės šių patarimų. 


Reklama
Pirkite ekologiškus produktus
Venkite GMO ir produktų su cheminiais priedais. 
Subalansuokite mitybą
Į valgiaraštį įtraukite šviežių daržovių ir vaisių, aukštos kokybės gyvulinių ir augalinių baltymų, grūdų, pieno produktų, riešutų ir sėklų. 

Reklama
Atsisakykite augalinių produktų, kurie skatina uždegimą
Išbraukite iš mitybos kukurūzus, sojos pupeles, dygminą, saulėgrąžas. 
Gerkite daug gryno vandens
Geriausias variantas yra šaltinio vanduo, bet taip pat tinka negazuotas mineralinis vanduo. 


Reklama

Padidinkite sveikų riebalų suvartojimą
Valgykite daugiau avokadų, naudokite kokosų aliejų. 
Valgykite ne mažiau kaip 35 gramus skaidulų per dieną
Geras skaidulų šaltinis yra šalavijai, artišokai, linų sėmenys, avokadai, brokoliai ir Briuselio kopūstai. 


Reklama
Atsisakykite cukraus
Valgykite daug žalių lapinių daržovių
Jose yra magnio, folio, vitamino C ir B. 

Reklama
Įtraukite į mitybą augalinės ir gyvulinės kilmės amino rūgščių
Valgykite kaulų sultinį, naminę vištieną ir kiaušinius, špinatus, petražoles, kopūstus, burokėlius.