Aviečių likeris

2019-07-27 Autorius Jurgittos receptai

Aviečių likeris
Tiesiog tobulo skonio likeris, tiems kas mėgsta likerius. Rekomenduoju išmėginti.

Ingredientai

    • avietės: 600 gramų
    • apelsinų sultys: iš 2 vnt. (nėra būtina)
    • rudas kristalinis gabalinis cukrus: 500 gramų
    • degtinė: 0,7 litro

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių į didesnį (2 litrų) stiklainį dėkite cukrų. Ant viršaus suberkite avietes. Viską užpilkite degtine ir apelsinų sultimis (sultys nėra būtinos, bet su jomis likeris gaunasi skanesnis, švelnesnio skonio).
  2. 2. Tuomet uždarykite ir laikykite vėsioje, tamsioje vietoje, kol ištirps cukrus - maždaug 2 savaites (kartą į savaitę galite viską pamaišyti).
  3. Reklama
  4. 3. Kai jau cukrus ištirpsta - viską perkoškite per sietelį ir pilkite į butelį (jei niekur neskubate galite brandinti ir ilgiau, ilgiau brandintas jis gal net skanesnis). Skanaus ir Jums!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau likerių receptų rasite: Likerių receptai.
Aviečių likeris
Naminis apelsinų likeris
(4)