Tiesiog tobulo skonio likeris, tiems kas mėgsta likerius. Rekomenduoju išmėginti.
Ingredientai
avietės: 600 gramų
apelsinų sultys: iš 2 vnt. (nėra būtina)
rudas kristalinis gabalinis cukrus: 500 gramų
degtinė: 0,7 litro
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių į didesnį (2 litrų) stiklainį dėkite cukrų. Ant viršaus suberkite avietes. Viską užpilkite degtine ir apelsinų sultimis (sultys nėra būtinos, bet su jomis likeris gaunasi skanesnis, švelnesnio skonio).
2. Tuomet uždarykite ir laikykite vėsioje, tamsioje vietoje, kol ištirps cukrus - maždaug 2 savaites (kartą į savaitę galite viską pamaišyti).
Reklama
3. Kai jau cukrus ištirpsta - viską perkoškite per sietelį ir pilkite į butelį (jei niekur neskubate galite brandinti ir ilgiau, ilgiau brandintas jis gal net skanesnis). Skanaus ir Jums!
4. Rekomendacija: Daugiau likerių receptų rasite: Likerių receptai.