Indiški kukuliai iš mėsos faršo

2020-12-14 Autorius Santa Maria

Indiški kukuliai iš mėsos faršo
Paįvairiname sau jau įprastus mėsos kukulius nuostabiais indiškais prieskoniais! Gausime visiškai naują ir netikėtą skonį. Gaunasi labai skaniai, o dar patiekiame kukulius su mangų čatniu bei basmati ryžiais, patiekalas bus tarsi restorane. 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • "Santa Maria" Indian Spices Tikka Masala: 1 pakelio
    • mėgstamas mėsos faršas: 500 gramų (gaminau iš vištienos faršo)
    • duonos džiūvėsėliai: 100 mililitrų
    • kiaušiniai: 1
    • sviestas: 1 valgomojo šaukšto (arba aliejus)
    • vanduo: 100 mililitrų
    • grietinėlė: 200 mililitrų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia dubenyje sumaišome pasirinktą faršą, duonos džiūvėsėlius bei kiaušinį.
  2. 2. Leidžiame pasiruošti mišiniui pastovėti maždaug 10 minučių.
  3. Reklama
  4. 3. Tada suformuojame nedidelius kukulius.
  5. formuojami kukuliai
  6. 4. Kepame aliejuje ant vidutinio kaitrumo ugnies, kol dailiai paruduoja.
  7. 5. Įberiame prieskonių mišinio TIKKA MASALA ir įpilame vandens.
  8. 6. Tuomet įmaišome grietinėlės ir verdame uždengę maždaug 5-10 minučių ant nedidelio kaitrumo ugnies.
  9. 7. Apibarstome kalendra ir patiekiame su basmati ryžiais bei mangų čatniu arba kitu pasirinktu mėgstamu garnyru. Lepinamės!
  10. 8. Rekomendacija: Daugiau kukulių receptų rasite: Kukulių receptai.
Mėsos kukuliai su makaronais
(7)
Malta mėsa - maltinukai tešlos krepšeliuose
(2)
Lęšių troškinys su mėsa ir daržovėmis
(3)
Taco su jautiena, kukurūzais ir pupelėmis
(1)
Shepherd pie - Šepardo pyragas su malta mėsa
(1)