Ypatingai skanūs maltos mėsos kepsniukai "Kepuriukai"

2019-11-18 Autorius Kviečiu į virtuvę

Ypatingai skanūs maltos mėsos kepsniukai "Kepuriukai"
Aš tokius kepsniukus labai mėgstu pasigaminti ir šeimą palepinti, kai atsibosta mums visiems įprasti kotletai.

Ingredientai

    Kepsniukams:
    • smulkinta kiauliena: 1 kilogramo
    • kiaušiniai: 2
    • česnakas: 1 skiltelės
    • druska: pagal skonį
    • pipirai: žiupsnio
    • "Šeimininkės prieskoniai": 2 arbatinių šaukštelių
    • krakmolas: 3 valgomųjų šaukštų
    • grietinėlė: 100 mililitrų
    Įdarui:

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių į kiaulieną muškite kiaušinius, sudėkite susmulkintą česnaką, gardinkite prieskoniais, berkite krakmolą bei supilkite grietinėlę.
  2. 2. Tuomet masę gerai išmaišykite.
  3. Reklama
  4. 3. Kepimo skardą išklokite su kepimo popieriumi ir formuokite krepšelius.
  5. 4. Tada įdėkite po vieną šaukštelį susmulkinto svogūno.
  6. 5. Berkite sutarkuoto kiaušinio, viską apklokite bulvių koše.
  7. 6. Apibarstykite smulkiai sutarkuotu sūriu ir užtepkite majonezu.
  8. 7. Dėkite į orkaitę ir kepkite 190 laipsnių temperatūroje maždaug pusvalandį.
  9. 8. Patiekite su savo mėgstamu garnyru ir skanaukite!
  10. 9. Rekomendacija: Daugiau receptų iš maltos mėsos rasite: Malta mėsa.
Greitas maltos mėsos šnicelis
(77)