Karšto rūkymo skumbrės užtepėlė sumuštiniams

2021-02-18 Autorius WorldRecipes.lt

Karšto rūkymo skumbrės užtepėlė sumuštiniams
Ar mėgsti žuvį? Aš pati asmeniškai tai labai. Šį kartą namuose atsidūrė karšto rūkymo skumbrės ir jau žinojau, kad pusryčiams valgysime sumuštinius su nuostabia žuvies užtepėle. Paprasta kaip du kartu, o karališki pusryčiai garantuoti.

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia iš žuvies išrinkite kaulus, suplėšykite smulkiais gabaliukais jos mėsą ir sudėkite į dubenį.
  2. 2. Tada smulkiai supjaustome svogūną bei agurką. Suberiame ant žuvies.
  3. Reklama
  4. 3. Pagardiname mėgstamu majonezu ir maltais pipirais. Viską gerai išmaišome.
  5. 4. Tepame ant mėgstamos duonos arba batono ir lepinamės!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau užtepėlių receptų rasite: Užtepėlės.

Regina Reginaitė

Taip paprasta atrodo, kai žinai ką dėti
Atsakyti
Sumuštiniai su sūdyta lašiša
(3)