Mėlynoji lagūna

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Mėlynoji lagūna

Ingredientai

    • 50 ml degtinės,
    • 40 ml mėlynojo „Kiurasao“ apelsinų likerio,
    • 15 ml apelsinų sulčių,
    • atšaldyto sodos vandens,
    • mėlyna kokteilinė vyšnelė.

    Recepto paruošimas

  1. 1. Šio kokteilio receptą norėčiau pateikti šiame puslapyje vien dėl to, kad turėtumėte galimybę „papozuoti“ su mėlynos spalvos degtine.
  2. 2. Supilkite degtinę ir mėlynąjį „Kiurasao“ į didelį stiklą, kuriame jau yra ledo kubelių. Pripilkite citrinų sulčių, ant viršaus užpilkite sodos vandens ir gerai išmaišykite. Mėlyną kokteilių vyšnelę persmeikite mėlynu plastmasiniu pagaliuku. Ir žavėkitės mėlynumu.
  3. Reklama
Naminis apelsinų likeris
(4)