Persikų ir vytinto kumpio užkandis

2024-03-05 Autorius Kviečiu į virtuvę

Persikų ir vytinto kumpio užkandis
Toks persikų ir vytinto kumpio užkandis gaunasi labai pikantiškas ir jam pagardinti pasirinkau savo mylimiausius "Timut and Lemon" pipirus iš "Druskos namai" asortimento. Tikrai labai rekomenduoju ir Jums tokius pasirinkti, nes šie pipirai yra visai kitokie. Jie labai aromatingi, pripildyti citrusinių vaisių poskonio, kad kiekvieną patiekalą pakelia į visai kitą - aukštesnį skonių lygį. Žinoma, galite rinktis ir kitokius pamėgtus pipirus, kurie Jums labai patinka. Tačiau jų kokybė labai stipriai atsispindi ir galutiniame šio užkandžio skonyje.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • persikai: 1
    • vytintas "Seranno" kumpis: 8 juostelių
    • avietės: 1 saujelės
    • bazilikas: kelių lapelių
    • šviežiai grūsti pipirai: žiupsnio (naudoju "Timut and lemon" iš "Druskos namai")

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia persiką nuplaukite.
  2. 2. Tuomet perpjaukite perpus ir išimkite kaulą.
  3. Reklama
  4. 3. Padalinkite į skiltelės. Man pačiai jį patogiausia būna dalinti į 8 skilteles.
  5. 4. Tada kiekvieną skiltelę apsukite kumpio juostele.
  6. 5. Persmeikite mediniu pagaliuku/iešmeliu kartu su baziliko lapeliu bei aviete.
  7. 6. Po to pagardinkite šviežiai grūstais pipirais.
  8. 7. Lepinkitės akimirka. Skanaus!
Persikų ir vytinto kumpio užkandis