Rūkytos jūrinės lydekos ir žirnelių salotos - mišrainė su svogūnais

2024-04-02 Autorius WorldRecipes.lt

Rūkytos jūrinės lydekos ir žirnelių salotos - mišrainė su svogūnais
Tai labai lengvai pagaminamos rūkytos žuvies (naudoju jūrinę lydeką) ir žirnelių salotos (mišrainė) su svogūnais. Itin pavakariams arba vėlyviems savaitgalio pusryčiams. Mūsų šeimai šis patiekalas tikrai labai patinka. Jeigu ir Jūs esate rūkytos žuvies mėgėjas, tai esu visiškai tikra, kad šis variantas ir Jums labai patiks. Tad drąsiai rekomenduoju išmėginti. Imkite receptą ir gaminkite! 

Beje, mes šį kartą pasirinkome valgyti su ciabattos duonele - ji čia labai tiko.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • karštai rūkyta jūrinė lydeka: 300 gramų
    • žirneliai: 1 skardinės
    • svogūnai: 1
    • majonezas
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių žuvį susmulkinkite gabaliukais bei išrinkite kaulus.
  2. 2. Svogūną supjaustykite nedideliais kubeliais.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet į dubenį sudėkite susmulkintą žuvį, svogūnus bei žirnelius.
  5. 4. Užbarstykite pipirų ir jeigu reikia druskos (man jos neprireikė). Viską išmaišykite įdėję porą šaukštų mėgstamo majonezo.
  6. 5. Patiekite ir skanaukite!