Ryžių mišrainė su rūkyta vištiena, marinuotais agurkais ir paprikomis

2018-04-16 Autorius WorldRecipes.lt

Ryžių mišrainė su rūkyta vištiena, marinuotais agurkais ir paprikomis
Ši ryžių mišrainė su rūkyta vištiena yra greitai pagaminamas patiekalas. Kartais juk būna dienų, kai visai nesinori laiko leisti virtuvėje, o skirti daugiau laiko sau. Tokios mišrainės yra tikras išsigelbėjimas. Joje daugiausiai laiko užims ryžių išvirimas, o visa kita padarysite vos per kelias minutes.

Jau tikriausiai esu minėjusi, bet pasikartosiu, kad tokiuose mišrainėse aš įprastai renkuosi "Hellman's" majonezą, dėl jo skonio. Man jis pats skaniausias ir niekada nenuvilia. Žinoma, majonezu stengiuosi nepiktnaudžiauti ir jį valgau gan retai, tačiau tokias mišraines jis labai "praturtina". Aišku, Jūs galite pasirinkti ir kitą savo mėgstamą majonezą. 

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių išverdame ryžius (pagal instrukcijas ant jų pakuotės) bei juos atvėsiname.
  2. 2. Tuomet supjaustome daržoves bei vištieną nedideliais gabalėliais.
  3. Reklama
  4. 3. Viską paskaniname prieskoniais bei sumaišome su mėgstamu majonezu. Skanaus!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau mišrainių su rūkyta vištiena receptų rasite: Mišrainės su rūkyta vištiena.
Ispaniška bulvių ir tuno mišrainė
(2)