Salierų, obuolių ir ananasų mišrainė su majonezu

2023-02-03 Autorius Kviečiu į virtuvę

Salierų, obuolių ir ananasų mišrainė su majonezu
Labai skani ir greitai pagaminama vakarienė - nuostabi salierų, obuolių ir ananasų mišrainė su džiovintomis spanguolėmis bei majonezu. Bet tenka pripažinti, kad ši mišrainė patiko ne visai mano šeimai. Vyras ir vaikai nelabai mėgsta tokio tipo mišraines, o aš pati kartas nuo karto užsinoriu ko nors lengvo ir gaivaus su šaukštu majonezo. O mano šaldytuvo kampelyje gulėjo saliero lapkočiai ir laukė savo eilės, todėl ėmiau ir pasigaminau mišrainę, kuri man itin patinka. Nieko daugiau nelaukdama dalinuosi mišrainės receptu ir su jumis. Pamėginkite ir Jūs, gal mūsų skoniai sutaps?:)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • saliero lapkočiai: 2
    • obuoliai: 2
    • konservuoti ananasai: 200 mililirų
    • porai: 0,5
    • majonezas: 2 valgomųjų šaukštų
    • druska: žiupsnio
    • juodieji pipirai: žiupsnio
    • džiovintos spanguolės: pagal skonį (patiekimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia saliero lapkočius supjaustykite nedideliais gabaliukais, porą žiedais, obuolius kubeliais (galima prieš tai obuolius nulupti).
  2. 2. Tada įmaišykite ananasų gabaliukus.
  3. Reklama
  4. 3. Mišrainę pagal savo skonį pagardinkite druska ir pipirais.
  5. 4. Tada sumaišykite su mėgstamu majonezu.
  6. 5. Prieš patiekdami pabarstykite džiovintomis spanguolėmis. Skanaukite!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau mišrainių receptų rasite: Mišrainės.
Salierų, obuolių ir ananasų mišrainė su majonezu