1. Iš pradžių vištienos mėsytę supjaustykite maždaug pusės centimetro storio juostelėmis.
2. Tada sumaišykite su krakmolu ir šaukštu sojų padažo.
Reklama
3. Paskui pavirkite paruoštą padažą kol šis ims tirštėti, sudėkite mėsą bei daržoves ir trumpai pakaitinkite. Mėgaukitės:)
4. Tuomet sumaišykite cheresą su kariu, supilkite sultinį, suberkite druską, pipirus, supilkite likusį sojų padažą ir gerai išmaišykite.
5. Tada įkaitintoje keptuvėje apkepkite mėsytę, po to svogūnus su salieru. Nuolatos maišydamos kepkite kol mėsa bei daržovės pakeis spalvą ir gardžiai pakvips. Išimkite viską bei palikite nusivarvėti.
6. Rekomendacija: Daugiau receptų iš vištienos krūtinėlės rasite: Vištienos krūtinėlė.