1. Pradžioje miltus sumaišome su kepimo milteliais, cukrumi ir aguonomis. Tada kiaušinius išplakame atskirame inde, supilame aliejų bei dar kartelį viską sumaišome. Po to kiaušinių bei aliejaus masę supilame į miltus ir viską gerai išmaišome. Tešla turėtų gautis ganėtinai tvirta ir nelimpanti prie jūsų rankų. Jei tešla gavosi netvirta, reiktų papildomai įminkyti truputį miltų. Galiausiai sudedame spanguoles bei tešlą dar kartelį perminkome, kad spanguolės pasiskirstytų po tešlą.
2. Paskui orkaitę įkaitiname iki 160-170 laipsnių temperatūros. Iš tešlos rankomis suformuojame kepalėlį bei su kepimo popieriumi išklotoje kepimo skardoje kepame maždaug 20 minučių arba kol kepalėlis pasidengia tvirta plutele bei gražiai pagelsta.
3. Tada iškepusį kepalėlį truputį atvėsiname bei po to supjaustome ~ 1 centimetro storio riekėmis. Riekeles sudedame atgal į kepimo skardą bei vėl pašauname į 160-150 laipsnių temperatūros orkaitę. Riekes paskrudiname maždaug 5 minutes iš kiekvienos pusės. Skrudinimo laikas priklausys ir nuo norimo biscotti trapumo – kuo ilgiau skrudinami, tuo kietesni jie gaunasi. Man paprastai skaniausi maždaug 5 minutes skrudinti biscotti. Skanaus!