Su džiovintomis slyvomis visos salotos gaunamos labai originalaus skonio; jos dažnai dedamos į brangiausius restoranų patiekalus.
Taigi šios salotos priklauso aukščiausios klasės klasei, nors jose nėra brangių produktų.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- slyvos, 12 – 14 vnt;
- vištienos filė, dalis;
- pievagrybiai, 12 vnt;
- Korėjietiškos morkos, 100 g;
- konservuotų kukurūzų, 5 valg.
- majonezas, 2 šaukštai;
- svogūnas, 1 gabalas;
- druska pipirai.
Gaminimo procesas
Supjaustykite svogūną mažais kubeliais ir pamarinuokite acte, cukruje ir druskoje (po 0,5 šaukštelio), užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite atvėsti.
Prieš dedant į salotas, išspauskite.
Mes mėsą supjaustome kubeliais ir kepame nedideliame kiekyje augalinio aliejaus, kol aukso ruda ir atvės.
Grybus supjaustykite gabalėliais ir bet kokiu būdu apkepkite.
Slyvas supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Smulkiai supjaustykite korėjietiškas morkas.
Sumaišome mėsą, slyvas, morkas, svogūnus, kukurūzus ir grybus.
Pagal skonį druska ir pipirai, pagardinkite majonezu.
Patiekimui galite išdėstyti porcijomis arba įdėti į indą, papuošti figūrinėmis morkomis ir žalumynais.
Naujas kopūstų salotų receptas. Toks skanus, kad norisi valgyti ir valgyti nesustojant
Kopūstai tinka ne tik įdaryti kopūstams ir pyragams bei pyragams įdaryti.
Iš daržovės paruošiama daugybė skanių ir sveikų salotų su įvairiais papildomais produktais.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- kopūstai, 200 g;
- šviežias agurkas, 1 vnt;
- krapai, 1 kekė;
- česnako, 2 gvazdikėlių;
- druska pipirai;
- majonezas.
Norėdami gaminti blynus, jums reikia :
- kiaušiniai, 3 vnt;
- pienas, 50 ml;
- druska.
Gaminimo procesas
Skaniausi salotos gaminamos iš jaunų kopūstų.
Blyneliams kiaušinius sumaišykite su šakute su druska ir apkepkite kelis plonus lietinius, juos atvėsinkite ir supjaustykite plonais makaronais.
Supjaustykite kopūstus ir supjaustykite agurką juostelėmis.
Smulkiai supjaustykite česnaką arba perleiskite per presą. Bet geriau, jei inde česnakas jaučiamas gabalėliais, todėl aromatas išlieka ilgiau nei išspausto.
Krapai, taip pat galite įdėti petražolių, smulkiai supjaustyti.
Mes sumaišome visus ingredientus, druską ir pipirus pagal skonį.
Pagal skonį pagardinkite majonezu arba grietine.
Jei salotos buvo pagamintos iš produktų, ištrauktų iš šaldytuvo, tada nedelsdami patiekite juos prie stalo.
Galite nusiųsti į šaldytuvą 30 minučių atvėsti.
Salotos sėkmingai derinamos su mėsos patiekalais – šviežios ir lengvos salotos sumažins patiekalų riebalų kiekį ir padės greičiau virškinti maistą skrandyje.