Iš nurodyto ingredientų kiekio pavyko pagaminti maždaug 600 gramų sotų desertuką. Jeigu nebus daug valgančių, galite kiekius ir pamažinti (gal net perpus).
1. Iš pradžių varškės sūrelį ištriname su cukraus pudra bei vaniliniu cukrumi ir padedame į šaldytuvą. Sviestą ištirpiname, sudedame cukrų bei gerai išmaišome. Atvėsiname sviesto masę.
2. Tuomet kiaušinius gerai išplakame, plakdamos supilame sviesto mišinį, gerai išplakame.
3. Tada miltus sumaišome su kakava bei druska ir suberiame į kiaušinių – sviesto mišinį.
4. Po to į kepimo indą patiesiame kepimo popierių.
5. Pilame visą mase, ant viršaus sudedame visą baltą varškės masę bei pamaišome mediniu pagaliuku kad viršus būtų marmurinis. Skardelę išklojame su popieriumi bei dedame kepti.
6. Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros bei kepame maždaug 30-40 minučių. Skanaujame!
7. Rekomendacija: Daugiau braunių receptų rasite: Braunio receptai.