1. Pirmiausia vieną kiaušinį susiplakame aptepimui, kitą dedame prie visų išvardintų ingriedientų bei užminkome minkštą tešlą.
2. Tuomet įdarui virtą mėsą susmulkiname (aš turėjau virtos avienos, tai naudojau ją, bet rinkitės savo mėgiamą), galite sumalti, jei norisi, svogūną pakepame ant sviesto, sudedame mėsą bei truputį pakepiname.
3. Tada imti tešlos gabalėlį, padarome pailgą blynelį, uždedame įdaro bei tiesiog suvyniojame ant lentutės, kraštą užspausdamos pirštais. Man pačiai patogiau aptepinėti juos šėpėtėliu, o ne kilnoti į plakinį, nes šitaip mažiau deformuojasi, tai aš taip ir padariau, viršų tiesiog aptepiau plakiniu, pabarsčiau džiuvėsėlių, lengvai paverčiau ant lentutės, kur papyliau džiuvėsių bei lengvai pirmyn, atgal suvoliojau, šiek tiek sulenkiau ir dėjau į kiek įkaitintą aliejų, kurio pyliau į keptuvę truputį daugiau, nei padengtas dugnas.
4. Ragelius kepiau ant nedidelio karščio, kol gražiai parudavo.
5. Padažui sviestą su grietinėle užviriname, tada dedame grietinę, maišydamos užviriname, įdedame druskos ir pipirų.