1. Iš pradžių vištienos krutinlės puseles įpjauname pusiau bei išskleidžiame. Nusausiname popieriniu rankšluosčiu.
2. Tuomet apiberiame prieskoniais bei išspaustu česnaku, pašlakstome aliejumi ir citrinos sultimis, gerai įtrynusios paliekame maždaug 20 minučių pasimarinuoti.
Reklama
3. Po to kepti gerai įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus. Kiekvieną pusę po maždaug 5 minutes. Iškeptą vištieną prieš pjaustydamos paliekame maždaug 10 minučių pridengtą su folija.
4. Cukinijų pagardas: Cukiniją nulupame (jegu stambios sėklos jas pašaliname), supjaustome dideliais gabalais, papriką juostelėmis, suberiame į puodą, pilame aliejų, druską ir cukrų bei pamaišydamos verdame neuždengusios maždaug 15 minučių.
5. Po to supilame pomidorų padažą, susmulkintus čili pipirus bei dar paverdame maždaug 20-30 minučių, kol padažas kiek nugaruos bei sutirštės. Bebaigiant virti supilame actą. Patiekiame su iškepta vištiena ir mėgaujamės.:)