Česnakiniai sparneliai orkaitėje – tai nepaprastai skanus ir kvapnus patiekalas, kuriam būdingas sodrus česnako aromatas ir švelniai rūgštus pomidorų padažo skonis. Sparneliai marinuojami pomidorų padaže, sumaišytame su šviežiu česnaku, sojos padažu, kad padažas įgautų saldžiarūgštį balansą. Marinuoti sparneliai kepami orkaitėje, dėl pomidorų padažo jie tampa dar sultingesni ir įgauna intensyvų skonį.
Redaktorės Vaidos komentaras - gamindama tokius sparnelius visuomet pasidžiaugiu, kad juos paruošti labai paprasta, o geriausia dalis - visą darbą atlieka orkaitė. Garnyrą mėgstu pasirinkti irgi paprastą - virti birūs ryžiai ar puri bulvių košė. Žinoma, be daržovių negalima apsieiti, renkuosi tiesiog agurkų lazdeles arba pomidorų salotas su grietine. Taip paprasta, bet labai gardu.