Conchiglioni makaronai su aštriu padažu

2019-07-30 Autorius Hobis

Conchiglioni makaronai su aštriu padažu

Ingredientai

    Makaronams:
    • conchiglioni (didelės kriauklės) makaronai: 250 gramų
    • varškė: 1,5 pakelio
    • pienas: šlakelio (varškės masės praskiedimui)
    • svogūnų laiškai: ryšelio
    • druska
    • pipirai
    Aštriam padažui:
    • svogūnai: 2 (vid. dydžio)
    • česnakas: 2 skiltelių
    • morkos: 1
    • konservuoti pomidorai: 1 skardinės
    • čili pipiriukai: 0,5
    • raudonosios paprikos: 0,5
    • geltonosios paprikos: 0,5
    • žaliosios paprikos: 0,5
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, verdame maždaug 10 minučių. Nukošiame ir paliekame, kad šiek tiek pravėstų.
  2. 2. Per tą laiką indelyje sutriname varškę su šlakeliu pieno, įberiame druskos bei pipirų ir sudedame supjaustytus svogūnų laiškus. Viską permaišome ir įdarome pravėsusius makaronus. Įdarytus makaronus sudėkite į kepimo indą. Įdedame į orkaitę ir pradedame kepti ~180 laipsnių temperatūroje, kol pasiruošime padažą (maždaug 10-15 minučių).
  3. Reklama
  4. 3. Pasidarykite daržovių padažą. Svogūną supjaustome smulkiais kubeliais, morką sutarkuojame ir pakepiname ant aliejaus, įspaudžiame česnako skilteles ir sudedame smulkiai supjaustytas paprikas, viską apkepinus sudedame konservuotus pomidorus su čili pipiriuku.
  5. 4. Po to padažą supilame ant apkeptų makaronų ir dar pakepame orkaitėje maždaug 5 minutes. Patiekiame ir skanaujame!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau receptų iš makaronų rasite: Makaronų patiekalai.
Makaronai: Spageti su faršu ir sūriu
(14)
Pad See Ew - Tailandietiškas makaronų ir vištienos stir fry
(1)