Cukinijų ir morkų mišrainė žiemai su svogūnais, aliejumi ir actu

2023-08-14 Autorius WorldRecipes.lt

Cukinijų ir morkų mišrainė žiemai su svogūnais, aliejumi ir actu
Itin švelnaus skonio mišrainė. Labai tinka prie mėsos patiekalų, bulvių (pvz., bulvių košės). Arba galite jos užsidėti ant juodos duonos riekelės ir skanauti.

Iš nurodytų ingredientų kiekių gaunasi 6-7 pusės litro stiklainiukai.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • cukinijos: 2,5 kilogramo (nuluptos bei išskobtais sėklalizdžiais)
    • morkos: 1 kilogramo
    • svogūnai: 3 (didelių)
    • smulkintas česnakas: 2 valgomųjų šaukštų
    • cukrus: 130 gramų
    • druska: 2 nubrauktų valgomųjų šaukštų
    • aliejus: 250 mililitrų
    • actas: 130 mililitrų
    • smulkinti krapai: 3 valgomųjų šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia cukinijas supjaustykite nedideliais kubeliais.
  2. 2. Tada morkas sutarkuokite burokinės trintuvės pagalba.
  3. Reklama
  4. 3. Svogūnus smulkiai supjaustykite.
  5. 4. Tuomet dėkite į puodą daržoves bei visus produktus, išskyrus krapus ir česnakus.
  6. 5. Kai užverda, patroškinkite apie 25 minutes ant vidutinės kaitros.
  7. 6. Po to dėkite česnakus bei krapus, pavirkite dar apie 10 minučių.
  8. 7. Tada dėkite mišrainę į sterilius stiklainiukus.
  9. 8. Laikykite šaltai. Skanaukite!
  10. 9. Rekomendacija: Daugiau mišrainių receptų žiemai rasite: Mišrainės žiemai.

Aldona

Būtinai mėginsiu. Ačiū, kad pasidalinote!
Atsakyti
Rosolje-estiška daržovių mišrainė
(4)