1. Pirmiausia į puodą pilkite vandenį ryžiams. Kai vanduo užvirs įdėkite žiupsnelį druskos ir tuomet dėkite ryžius.
2. Per tą laiką, kol ryžiai verda, nulupkite svogūnus ir supjaustykite kubeliais, morką sutarkuokite burokine tarka, papriką ir cukiniją su moliūgu taip pat supjaustykite kubeliais.
Reklama
3. Įkaitinkite keptuvę ir dėkite svogūnus, kai pakepa dėkite morkas, vėl pakepinkite.
4. Tuomet dėkite papriką, po to sudėkite cukiniją ir moliūgą.
5. Kai jau viską gerai apkepinate, sudėkite išvirtus ryžius ir sudėkite mėgiamus prieskonius, dar šiek tiek pakepinkite.
6. Prieš pat patiekiant galite užbarstyti fermentiniu sūriu, bet tai nėra būtina. Skanaus!
7. Rekomendacija: Daugiau cukinijų salotų receptų rasite: Cukinijų salotos.