šparaginės pupelės: 200 gramų (šaldytos arba šviežios)
žiediniai kopūstai: 400 gramų
sojų padažas: 3 valgomieji šaukštai
krevetės: 150 gramų (išvalytos)
druska: pagal skonį
pipirai: pagal skonį
žalumynai: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia morkas nuplaukime, nuskuskime bei supjaustykime. Tą patį padarykime ir su paprika. Tada išimkime čili pipiro sėklytes ir taip pat susmulkinkime, bei išspauskime česnaką.
2. Po to keptuvėje įkaitinkime aliejų ir apkepkime česnaką bei čili pipirą. Sudėkime morkas ir papriką, pamaišydamos kepkime maždaug 5-6 minutes.
3. Tuomet į keptuvę įpilkime 200 ml vandens, sudėkime pupeles bei susmulkintus žiedinius kopūstus, leiskime užvirti. Tada pagardinkitm sojos padažu, druska ir pipirais. Sudėkime krevetes ir viską ant silpnos ugnies troškinkite dar apie 5-6 minutes.
4. Galiausiai patiekalą papuoškime žalumynais ir patiekime į stalą. Skanaus!