Greitai marinuoti kopūstai su česnakais, actu ir morkomis

2019-11-04 Autorius WorldRecipes.lt

Greitai marinuoti kopūstai su česnakais, actu ir morkomis
Man tai asmeniškai labai patinkantis greitai marinuotų kopūstų su česnakais, morkomis ir actu receptas. Paruošti labai nesudėtinga, šiek tiek laukimo ir patiekalas paruoštas. Pamėginkite šitaip pasigaminti ir Jūs, gal tai taip pat taps Jūsų labai pamiltu receptu. Mano visos draugės, kurios pamėgino, paprašė recepto ir pradėjo ruošti, nes sakė, kad tai itin "patogus" receptas, dėl savo paprastumo. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kopūstai: 3 kilogramų
    • morkos: 3 didelės
    • česnakas: 3-4 skiltelės
    Marinatui:
    • vanduo: 1,5 litro
    • cukrus: 200 gramų
    • druska: 3 valgomųjų šaukštų be kaupo
    • saulėgrąžų aliejaus: 250 gramų
    • 9% actas: 200 mililitrų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kopūstus supjaustome.
  2. 2. Tada stambiai sutarkuojame 3 dideles morkas.
  3. Reklama
  4. 3. Tada išspaudžiame 3-4 česnako skilteles. Viską permaišome.
  5. 4. Marinatas: 1,5 litro vandens dėkite ant ugnies. Berkite cukrų ir druską. Po to supilkite saulėgrąžų aliejų.
  6. 5. Kai užverda, įpilame 200 mililitrų 9% acto. Turi pavirti maždaug 2-3 minutes. Marinatas paruoštas.
  7. 6. Užpilkite kopūstus karštu marinatu. Kopūstai nuo to šiek tiek suminkštės. Tad nebijokite užpilti karštu, tiesiog nuo viryklės.
  8. 7. Kopūstai turi pasimarinuoti maždaug 2 valandas. Paskui jie jau paruošti valgymui.
  9. 8. Tokius kopūstus privaloma laikyti stiklainiuose vėsioje vietoje. Skanaus!
  10. 9. Rekomendacija: Daugiau kopūstų receptų rasite: Kopūstų receptai.