Konservuoti agurkai su cinamonu žiemai

2023-09-03 Autorius WorldRecipes.lt

Konservuoti agurkai su cinamonu žiemai
Ar kada esate konservavę agurkus su cinamonu žiemai? Aš šį receptą pirmą kartą išmėginau praėjusiais metais ir mums labai patiko. Šiemet kartoju iš dvigubos normos, nes rezultatas tikrai labai geras. Drąsiai dalinuosi receptu ir su Jumis. Pamėginkite ir manau, kad ateityje gaminsite metai iš metų. Tad nieko daugiau nelaukiam ir pradedam gaminti. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • agurkai: 4 kilogramų
    • kapotos petražolės: 1 stiklinės (naudojau ne vien petražoles, bet raudonėlio, melisos, gelsvės, krapų)
    • česnakas: 6 skiltelių
    • juodieji pipirai: 1 šaukštelio
    • maltas cinamonas: 1 šaukšto
    • aliejus: 200 gramų
    • cukrus: 200 gramų
    • druska: 4 nubrauktų valgomųjų šaukštų
    • 9% actas: 1 stiklinės

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių agurkus supjaustykite riekelėmis, jei agurkai senesni, nuimkite odelę ir sukietėjusias sėklas.
  2. 2. Tuomet visus ingredientus sumaišykite bei parai pastatykite į šaldytuvą.
  3. Reklama
  4. 3. Tada agurkus sudėkite į indus bei pasterizuokite 15 minučių, jei sudėsite į 1 litro indus. Aš pati darau greičiau, virdama puode bei karštą masę sudėdama į pasterizuotus indelius.
  5. 4. Štai ir viskas. Skanaus!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau receptų iš agurkų rasite: Agurkai.

Eglė

Labai įdomus receptas. Reikės pamėginti, kol dar turiu nesuruoštų agurkų. :)
Atsakyti