Česnakų žiedai prieskoniams (žiemai ir ne tik)

Šiais metais pavyko pagauti patį tinkamiausią laiką pasiruošti česnakų žiedus prieskoniams. Ir dabar jau dalinuosi su jumis nuostabiu prieskoniu. Tinka naudoti tik jauni česnakų žiedai, nes peraugę tampa kieti, tarsi besiveliantys siūlai.

Tokie prieskoniai nuostabiai tinka marinuoti mėsai, naudoti troškiniams arba sriuboms. Realiai tinka visur kur tik mėgstate naudoti česnaką. 

Taip pat, jeigu česnakų žiedų turite labai daug, juos sumaltus galite užšaldyti ledukų formelėse ir laikyti labai ilgai. :)

Ingredientai

    • jauni česnakų žiedai
    • druska: žiupsnio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia česnakų žiedus nuplaukite, sumalkite arba susmulkinkite maisto smulkintuvu.
  2. 2. Tada įberkite druskos ir išmaišykite.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet sudėkite į stiklainiukus ir laikykite šaldytuve. Skanaus!
  5. česnakų žiedai prieskoniams
  6. 4. Rekomendacija: Daugiau receptų žiemai rasite: Receptai žiemai.
Raugintos morkos
(7)