Greitai pagaminama rūkytos lašišos ir pupelių užtepėlė be majonezo

2017-10-17 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Greitai pagaminama rūkytos lašišos ir pupelių užtepėlė be majonezo
Šia rūkytos lašišos ir konservuotų pupelių užtepėlę pagaminsite lengvai ir greitai. Užsukus įvairiems svečiams, tai tikrai puikus pasirinkimas, nes svečiai neliks nusivylę. :)

Ingredientai

    • rūkyta lašiša: 100 gramų
    • konservuotos baltosios pupelės: 100 gramų
    • alyvuogių aliejus: 2-3 valgomųjų šaukštų
    • citrinos sultys: pagal skonį
    • pjaustyti švieži krapai
    • pjaustyti česnako laiškai
    • druska
    • malti juodieji pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje į smulkintuvą sudedame truputį pasmulkintą lašišą, suberiame pupeles, krapus, česnako laiškus, supilame alyvuogių aliejų, citrinos sultis, pagardiname su druska, maltais juodaisiais pipirais bei viską sumalame iki vientisos masės.
  2. trinama lašišos ir pupelių masė smulkintuve
  3. 2. Tuomet patiekiame su mėgiama duonos arba batono riekele bei agurko griežinėliu. Skanaus!
  4. lašišos ir pupelių užtepėlė
  5. 3. Rekomendacija: Daugiau užtepėlių receptų rasite: Užtepėlės.
Rūkytos lašišos ir Goudos sūrio kišas
(2)
Lašišos seviche (seviče)
(1)
Makaronai su voveraitėmis, grietinėle ir lašiša
(1)