Keptų daržovių ir lęšių salotos

2017-10-17 Autorius Pietų stalas

Keptų daržovių ir lęšių salotos

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • paprikų: 0,5
    • baklažanų: 0,5
    • cukinijų: 0,5
    • raudonųjų svogūnų: 0,5
    • saldžiųjų bulvių: 0,5
    • brokolių: 0,5
    • lęšių: 1 stiklinės
    • česnako: 2 skiltelių
    • balzaminio acto: 1 arbatinio šaukštelio
    • druskos
    • juodųjų pipirų
    • maltos paprikos
    • kario
    • alyvuogių aliejaus

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje lęšius išvirkite, tuomet pasūdykite bei pagardinkite aštresniais prieskoniais, pvz. kariu, maltomis paprikomis. Papriką bei svogūną supjaustykite juostelėmis, cukiniją, baklažaną ir saldžiąją bulvę - kubeliais, brokolį smulkiais žiedynais, česnaką suplokite peiliu.
  2. 2. Tada dėkite ant kepimo skardos, išklotos su folija. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi, druska, pipirais bei kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje kol daržovės iškeps.
  3. Reklama
  4. 3. Iškepusias daržoves pašlakstykite balzaminiu actu bei sumaišykite su lęšiais. Skanaukite!
Keptų grybų salotos su lazdynų riešutais
(2)
Avinžirniai su burokėliais ir feta sūriu
(1)
Salotos su menkių kepenėlėmis
(1)