Keptuvėje kepti traškūs vištienos kepsniukai su džiūvėsėliais

2023-03-25 Autorius WorldRecipes.lt

Keptuvėje kepti traškūs vištienos kepsniukai su džiūvėsėliais

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištieną supjaustome, pasūdome, pabarstome vištienos prieskoniais bei palaikome maždaug 30 minučių.
  2. 2. Iš miltų, druskos bei vandens užmaišome grietinės tirštumo tešlą.
  3. 3. Vištieną pamirkome tešloje bei apvoliojame džiūvesėliuose.
  4. 4. Kepame iš abiejų pusių gerai įkaitintame aliejuje.
  5. 5. Po to vištienos kepsniukus patiekiame su daržovių salotomis, ryžiais arba bulvėmis. Skanaujame!
  6. 6. Rekomendacija: Daugiau vištienos kepsniukų receptų rasite: Vištienos kepsniukai.

Irena

Tikrai paprasta ir labai gardu. Ačiū už receptą. Gaminsime ir dar!
Atsakyti
Keptuvėje kepti traškūs vištienos kepsniukai su džiūvėsėliais

Jolanta Tiskeviciene

Dažnai taip kepu. Labai skanu. Ačiū už receptą.
Atsakyti