Kijevo kotletai iš faršo – tai klasikinio Kijevo kotleto variacija, gaminama naudojant vištienos faršą. Vietoj vištienos krūtinėlės, kotletai formuojami iš faršo, o viduje slepiasi sviesto, česnako ir krapų įdaras, kuris suteikia kotletams sultingumo ir aromatingumo. Kijevo kotletai apvoliojami džiūvėsėliuose ir kepami iki traškios, auksinės plutelės.
Kepant sviestas viduje išsilydo, sukurdamas gardų padažą, kuris puikiai dera su minkštu faršo sluoksniu ir traškia išore.
Redaktorės Vaidos komentaras - šis patiekalas yra itin sotus ir kvapnus, puikiai tinkantis tiek pietums, tiek vakarienei. Šalia kotletų man skaniausia patiekti purią bulvių košę ir daug šviežių spalvotų daržovių. Taip pat labai gardu su marinuotais agurkais.
Daugiau receptų įvairiems vištienos patiekalams galite
rasti čia.
Daugiau įvairių kotletų receptų galite
rasti čia.