Kinietiški svogūnų blyneliai: neįtikėtinai traškūs, skanūs ir kvapnūs!

2019-08-23 Autorius WorldRecipes.lt

Kinietiški svogūnų blyneliai: neįtikėtinai traškūs, skanūs ir kvapnūs!
Šių svogūnų blynelių receptas įprastai Kinijoje yra perduodamas iš kartos į kartą. 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • miltai: 225 gramų
    • verdantis vanduo: 150 mililitrų
    • sezamų aliejus: 1 šaukštelio
    • žalieji svogūnai laiškai: 4

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia miltus suberiame į dubenį. Įberiame druskos, įpilame sezamų aliejų ir verdantį vandenį.
  2. 2. Labai greitai užminkome tešlą, greitai maišydamos mišinį mediniu šaukštu (lazdelėmis), kol visi miltai sušlaps.
  3. Reklama
  4. 3. Tešlą paliekame atvėsti ir tuomet minkome rankomis iki vientisos masės.
  5. 4. Tada susukame tešlą į rutulį, padedame į dubenį ir uždengiame rankšluosčiu, paliekame 20-30 minučių.
  6. 5. Darbinį paviršių pabarstome miltais ir iškočiojame tešlą į 2-3 milimetrų storio stačiakampį arba kvadratą. Sutepame augaliniu aliejumi bei pabarstome svogūnais.
  7. 6. Tešlą sandariai susukame į ritinį ir supjaustome į 12 dalių (galite matyti nuotraukose žemiau gamybos procesą).
  8. 7. Užgnybiame kiekvieną gabaliuką iš abiejų pusių, ištiesiname gabaliukus delnu ir susukame į ploną, maždaug 10 centimetrų skersmens blyną.
  9. 8. Įkaitiname aliejų ant vidutinio kaitrumo ugnies (nepagailime aliejaus, kad susidarytų traški pluta).
  10. 9. Kepame blynus iki auksinės rudos spalvos. Skanaujame!
  11. 10. Rekomendacija: Daugiau blynelių receptų rasite: Blyneliai.
Kinietiški svogūnų blyneliai: neįtikėtinai traškūs, skanūs ir kvapnūs!
Kinietiški svogūnų blyneliai: neįtikėtinai traškūs, skanūs ir kvapnūs!
Kinietiški svogūnų blyneliai: neįtikėtinai traškūs, skanūs ir kvapnūs!
Kinietiški svogūnų blyneliai: neįtikėtinai traškūs, skanūs ir kvapnūs!
Lietiniai blynai su varške
(11)