Šis kondensuoto pieno pyragas yra vienas tų pyragų, kurį galiu drąsiai vadinti savo firminiu. Šį pyragą esu kepusi daugybę kartų, ir kas tik jo paragauja, visada prašo pakartoti, ir, žinoma, pasidalinti receptu. Pyragas yra nerealiai minkštas, drėgnas bei tirpstantis burnoje. Tiems, kurie mėgsta paprastus kepinius, šis pyragas tikrai gali tapti vienu mėgstamiausių, kadangi pyragas tiesiog negali nepavykti. Tiesą sakant, pyragą galima iškepti dvejopai – jei kiaušinių baltymus išplaksite iki standžių putų - pyragas labiau iškils ir bus panašesnis į keksą arba biskvitą. Jei kiaušinių baltymus išplaksite lengvai – tuomet gausite drėgnesnį pyragą. Tad priklausomai, kokius pyragus mėgstate, pagal tai galima pasirinkti kokio tipo pyragą išsikepti.
Violeta Satiliene
Atsakyti
World Recipes Lietuva
Snieguolė Kunickienė
Atsakyti