alyvuogių aliejus: po šaukštą į kiekvieną stiklainį
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių šparagines pupeles nuplaukite ir nupjaukite galiukus. Virkite jas maždaug 15 minučių, bet nepervirkite.
2. Po to išvirtas šparagines pupeles dėkite į iškaitintintus stiklainius. Įpilkite po šaukštą aliejaus bei užpilkite išvirtu marinatu (visus ingredientus virinkite tol, kol užvirs).
Reklama
3. Užsukite, apverskite dangteliu į apačią bei šiltai užklokite kol atvės. Laukite žiemos ir skanaukite!
4. Rekomendacija: Daugiau receptų žiemai rasite: Receptai žiemai.
Irena
Tikrai labai geras receptas. Jau keletą metų taip darau, ačiū už pasidalinimą. :)
Atsakyti
Irena
Atsakyti
Renata
Atsakyti
Rasa
Ona
Atsakyti