Konservuotos šparaginės pupelės žiemai

2019-07-17 Autorius Visko po trupinėlį

Konservuotos šparaginės pupelės žiemai
Nuostabus šparaginių pupelių receptas žiemai, gaminsite metai iš metų. :)

Ingredientai

    Marinatui:
    • vanduo: 2 litrų
    • druska: 2 šaukštų
    • cukrus: 8 šaukštų
    • actas: 250 mililitrų
    • lauro lapai: po vieną į kiekvieną stiklainį
    • juodieji ir kvepianti pipirai: ~10-12
    • alyvuogių aliejus: po šaukštą į kiekvieną stiklainį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių šparagines pupeles nuplaukite ir nupjaukite galiukus. Virkite jas maždaug 15 minučių, bet nepervirkite.
  2. 2. Po to išvirtas šparagines pupeles dėkite į iškaitintintus stiklainius. Įpilkite po šaukštą aliejaus bei užpilkite išvirtu marinatu (visus ingredientus virinkite tol, kol užvirs).
  3. Reklama
  4. 3. Užsukite, apverskite dangteliu į apačią bei šiltai užklokite kol atvės. Laukite žiemos ir skanaukite!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau receptų žiemai rasite: Receptai žiemai.
Konservuotos šparaginės pupelės žiemai

Irena

Tikrai labai geras receptas. Jau keletą metų taip darau, ačiū už pasidalinimą. :)
Atsakyti

Renata

Galima pilti bet kokį aliejų.
Atsakyti

Rasa

Ar aliejus būtinas?

Ona

Kiek stiklainiukų gaunasi iš to kiekio?
Atsakyti