Neseniai Jums pasakojau apie savo atradimą -
krabų lazdelių mišrainę su kiaušiniais ir paprikomis, kuri itin patiko mūsų šeimai. Tačiau šį kartą noriu pateikti dar vieną variantą, kurioje paprikas pakeisime fermentiniu sūriu. Rezultatas toks pat nuostabus, su šeima sunkiai galime apsispręsti, kuri mums labiau patiko. Svarbiausia, kad šioje mišrainėje, konservuoti kukurūzai itin tinka.
Didžiulis pliusas tas, kad vėl vos 5 ingredientai mišrainės pagaminimui. Tad patiekalas labai patiks taupantiems ir skubantiems, nes darbo visai nedaug.
Beje, pasikartosiu, kad šioje mišrainė svarbu pasirinkti mėgstamą kokybišką majonezą. Aš pati renkuosi "Hellmann's", nes man jis yra pats tobuliausias, turintis daugiausiai skonio, bet tikrai galite rinktis ir savo pamėgtą.
Jeigu rūpinatės savo kūno linijomis, tai majonezą galite pakeisti ir graikišku jogurtu, nuo to skonis labai nepasikeis. :)
Laimutė
Atsakyti
Marija Aleknienė
Atsakyti