Silkės mišrainė su pievagrybiais

2017-12-20 Autorius Skanūs kąsneliai

Silkės mišrainė su pievagrybiais

Ingredientai

    • silpnai sūdyta silkės filė aliejuje: 300 gramų
    • virtos morkos: 200 gramų (~2)
    • marinuoti agurkai: 100 gramų (~1)
    • konservuoti kukurūzai: 100 gramų
    • konservuoti pievagrybiai: 150 gramų
    • mėgiamas majonezas: 50 gramų
    • obuolių actas: 1 arbatinio šaukštelio
    • cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
    • druska: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia silkutę, virtas morkas bei marinuotus agurkus supjaustykite smukiais gabaliukais.
  2. 2. Tuomet sumaišykite su smulkintais pievagrybiais bei kukurūzais.
  3. 3. Po to viską permaišykite su mėgiamu majonezu, actu bei cukrumi. Galite, jei reikia, pagardinti su druska.
  4. 4. Tada palaikykite bent pora valandų šaldytuve, kad "susidraugautų" skoniai. Skanaukite!
Silkės mišrainė su pievagrybiais
Recepto autorius Skanūs kąsneliai
Ispaniška bulvių ir tuno mišrainė
(2)
Balta mišrainė rusiškai pagal Beatą
(2)