Labai šokoladinis tortas su maskarponės kremu yra sodrus ir intensyvaus skonio desertas, kuriame susilieja tamsus, švelnus šokolado biskvitas ir lengvas, kreminis maskarponės sūrio sluoksnis. Šokolado mėgėjams šis tortas bus tikras džiaugsmas. Maskarponės kremas suteikia gaivumo ir švelnumo, sušvelnindamas intensyvų šokolado skonį, o tortas išlaiko malonų balansą tarp saldumo ir kartumo. Puikiai tinka šventėms ar ypatingoms progoms, kai norisi kažko tikrai ypatingo.
Nurodyti ingredientų kiekiai recepte skirti kepti 18cm dydžio torto formoje.
Redaktorės Vaidos komentaras - tobulas tortas mėgstantiems sodrius, šokoladinius desertus. Papuoškite pagal savo fantaziją uogomis, šokoladu ar kitaip. Vieną biskvito sluoksnį galite pabarstyti smulkiai kapotais riešutais, turėsite traškų sluoksnį. Tortas saldus, tobulai tiks prie puodelio nesaldintos arbatos ar kavos.