Miso marinuota vištiena su kukurūzų ir sojos pupelių salotomis

2018-06-19 Autorius Todėl, kad tai skanu

Miso marinuota vištiena su kukurūzų ir sojos pupelių salotomis

Ingredientai

    Marinatui:
    • miso pasta: 2 šaukštų
    • sezamų aliejus: 2 šaukštų
    • tarkuotas imbieras: 2 arbatinių šaukštelių
    • spaustas česnakas: 2 arbatinių šaukštelių
    • čili dribsniai: 0,25 arbatinio šaukštelio
    Salotoms:
    • virti kukurūzai: 2 puodelių
    • virtos sojos pupelės (Edamame): 2 puodelių
    • raudonosios paprikos: 1 (susmulkintos)
    • raudonieji svogūnai: 1 mažo (susmulkinto)
    • smulkinti kalendrų lapeliai: 2 šaukštų
    • smulkintas imbieras: 2 arbatinių šaukštelių
    • žalios citrinos sultys: 2 šaukštų
    • majonezas: 0,5 šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Vištiena: Visus marinatui nurodytus ingredientus sumaišykite tarpusavyje bei išmasažuokite mėsą. Palikite marinuotis maždaug 2-3 valandoms. Miso pasta turi savyje gan daug druskos, tikrai daugiau nereikia.
  2. 2. Po to kepkite keptuvėje po maždaug 4-5 minutes iš kiekvienos pusės, kol visiškai iškeps.
  3. Reklama
  4. 3. Salotos: Visus nurodytus ingredientus tiesiog sumaišykite tarpusavyje ir patiekite su iškepta vištiena. Skanaus!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.
Keto vištienos kepsneliai su sūriu, kepti orkaitėje
(2)