Mišrainė su liežuviu, morkomis, marinuotais agurkais ir keptais svogūnais

2023-11-22 Autorius WorldRecipes.lt

Mišrainė su liežuviu, morkomis, marinuotais agurkais ir keptais svogūnais
Mišraines mėgstu dėl to, kad jas galima paruošti labai skaniai iš visai nedaug ingredientų. Ir darbo nereikia daug įdėti, o rezultate visa šeima valgo labai patenkinta. Šį kartą parodysiu rūkyto liežuvio mišrainės variantą, kurį gaminome jau ne kartą ir tikrai gaminsime ateityje. Visada susimašime šeimoje kam atiteks paskutiniai kąsniai. Tad receptas vertas visų pagyrų. Imkite ir gaminkite. :) 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pastebėjimas: Visų ingredientų kiekius reguliuokite pagal savo skonį ir valgančiųjų skaičių.
  2. 2. Iš pradžių viską supjaustykite, smulkiai pjaustytą svogūną pakepinkite viename šaukšte aliejaus, palaukite kol atvės ir viską sudėkite į dubenį.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet išmaišykite su majonezo ir pomidorų padažo mišiniu (pomidorų padažo galima ir nenaudoti, bet mūsų šeimai labai skanu).
  5. 4. Patiekite ir skanaukite!
  6. 5. Pastebėjimas: Druskos aš visai nenaudoju, mūsų šeimai jos visiškai pakanka nuo rūkyto liežuvio.
Daržovių mišrainė su majonezu
(5)