Soti mišrainė su marinuotais pievagrybiais, kiaušiniais ir porais

2023-12-18 Autorius Skaniausi

Soti mišrainė su marinuotais pievagrybiais, kiaušiniais ir porais
Labai nedaug ingredientų, o rezultatas puikus. Tokia mišrainę su marinuotais pievagrybiais, virtais ir porais galima patiekti ir per šventes, nes ji tikrai labai skani.

Šiai mišrainei kiekius ganėtinai sudėtinga aprašyti. Aš pati tokiam kiekiui, kurį galite matyti nuotraukoje, sunaudojau 2 kiaušinius, vieną mažą stiklainiuką pievagrybių, maždaug 5 centimetrus poro ir pora šaukštų majonezo. Bet Jūs galite visus ingredientus reguliuoti pagal savo skonį ir valgančiųjų skaičių.

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių išsivirkite kiaušinius.
  2. 2. Tuomet pievagrybius perpjaukite perpus ir apkepinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
  3. 3. Atvėsinkite.
  4. 4. Tada supjaustykite porą ir viską sudėkite į dubenį.
  5. 5. Po to užbarstykite druskos, pipirų ir sumaišykite su mėgstamu majonezu.
  6. 6. Palaikome maždaug 30 minučių, kad skoniai "susidraugautų". Skanaujame!
  7. 7. Pastebėjimas: Man šią mišrainę abai skanu valgyti su juoda duona su saulėgrąžomis.

Pinelop Bu Bu

Marinuotus pievagrybius apkepinti???
Atsakyti

Jekaterina Vaitkevičienė

Kiek kiaušinių? Koks kiekis marinuotų pievagrybių?
Atsakyti