Soti perlinių kruopų mišrainė su kumpiu ir agurkais

2024-02-26 Autorius Kviečiu į virtuvę

Soti perlinių kruopų mišrainė su kumpiu ir agurkais
Perlines kruopas aš labai mėgstu ir stengiuosi naudoti įvairiausiuose patiekaluose. Dėl to labai džiaugiuosi, nes perlinės kruopos yra tikrai sveika. Jei dar niekada negaminote tokios mišrainės, su šiomis kruopomis, tai būtinai pamėginkite ir liksite labai nustebę kaip viskas čia skaniai gaunasi. 

Taip pat ši mišrainė yra tikrai soti ir ją labai lengvai galima neštis į darbą pietums. Ji kitą dieną išlieka tokia pat skani, o gal būna net dar skanesnė, nes skoniai labiau "susidraugauja" tarpusavyje. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • virtos perlinės kruopos: 1 stiklinės
    • agurkai: 1
    • svogūnų laiškai: pundelio
    • krapai
    • šalto rūkymo kiaulienos nugarinė: 100 gramų
    • mėgstamas majonezas: 1 valgomojo šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kumpį supjaustykite smulkiais gabaliukais.
  2. 2. Tuomet agurką supjaustykite šiaudeliais, o svogūnų laiškus pasmulkinkite.
  3. Reklama
  4. 3. Tada sumaišykite kruopas su kumpiu, agurku bei laiškais.
  5. 4. Pagardinkite mėgstamu majonezu, dar kartą išmaišykite.
  6. 5. Patiekite ir skanaukite!
Soti perlinių kruopų mišrainė su kumpiu ir agurkais